- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Bodor
veterán
Én is azt gondolom, hogy jobban jársz és olcsóbban kijössz egy 32 GB-os USB 3-as pendrive-al, mint egy sokkal drágább és nagyobb SSD-vel. Ebben a topikban érdeklődj szerintem!
Ez a cikk érdekességekkel szolgálhat.Idézet belőle!
"Ha pedig szükség van az SSD hangtalanságára vagy ütésállóságára, akkor olcsóbban megússzuk, ha veszünk egy hétköznapi 64 GB-os (esetleg nagyobb) SSD-t, és beletesszük egy USB 3.0-s külső dobozba. Szintén megfontolandó alternatíva az USB 3.0-s pendrive, amit egy későbbi írásunkban kivizsgálunk majd."
-
h1ght3chzor
őstag
Sztem ne ssd-t vegyél, simán egy usb3-mas pendrive, ami 16-32gb-os is megteszi neked, főleg ha hurcolni szeretnéd, egy ssd-hez minimum kell akkor vmilyen rack, az meg lassítja lehet megint, ha csak simán usb-s és nem satas. Illetve hogyha csak adatok lesznek rajta, abban nem feltétlen gyorsabb egy ssd, inkább windowsnak találtál ki az ssd-t.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest