- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lujó55 #44559 üzenetére
Erre 64 giga boven eleg jelenleg. Ha tudod kesobb boviteni, akkor tulajdonkeppen nincs is semmi gond. Akkor lesz szuk ha meg felkerul melle ez-az, par indie jatek, egy ket tovabbi program, cache-temp hizik.
Vagy ha kesobb nem tudod boviteni mert pl. nincs hely a laposban, vagy ilyesmi.
Eleg a 64-es most, de ez nagyban fugg attol, hogy mire akarod felhasznalni es hogy kesobb milyen lehetosegeid lesznek...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lujó55 #44502 üzenetére
Kingstonhoz annyira nem értek, de a sima 200-as modell tudtommal nem ajánlott, csak a V+200-as, így, "+" jellel.
A 128-as szerintem most optimális méret egyébként minden szempontból.
@banderasz77: szerintem hagyd úgy, ez semmiség, nem írd adatmennyiség. Azt javaslom, hogy ne piszkáld egy hónapig, aztán nézd meg, mennyit írt az idő alatt, nekem minden az SSD-n van, cache, temp, lapozófile, de nem ír napi 4 gigánál többet. De talán háromnál sem. Felesleges, magaddal szúrsz ki, mert lassítod vele a gépet (vagy szüttyögsz a ramdiskkel, ami még egy jó megoldás, de én teljesen feleslegesnek tartom... miért jó az, hogy 5 év múlva megállpíthatod, hogy még 52 év hátralevő élettartamod van a reális 25 év helyett?)
#44504 aizen92: betöltés lesz talán gyorsabb, meg egyes játékoknál ahol sokat swapel, ott lehet valamennyi FPS növekmény, de nagy csodára ne számíts. Én SSD-re teszem a játékokat, van gyorsulás, de nem döbbenetes.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lujó55 #44499 üzenetére
Simán rámegy, ugyanaz a kábel kell. Ne legyen félreértés: Nem azt mondom, hogy egy fikarcnyi különbség nincs, mert talán egy fikarcnyi van sebességben a sata2-es és a sata3-as csatolás között a sata3 javára valós használatban is, de ez neked mindegy, mert te így is úgy is a maximumot kapod, max örülsz, ha lapot cserélsz valamikor majd.
FYI: nekem is sata2-es lapom van, és egy 830-as tombol benne.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
lujó55 #44496 üzenetére
Igaza van. Vegyél Sata3-ast, lefelé 100%-ban kompatibilis.
A sata2-3 különbséget úgy kell elépzelni, hogy a sata2 300MB/s-et tud, a sata3 600MB/s-et. Ekkora a cső, amin az adat kifér. A sata3-as SSD csak szekvenciálisan tud többet 300-nál, de az a legelhanyagolhatóbb sebességtényező általános használatban, gyakorlatilag csak a böszme fileok másolgatásában van szerepe, tehát ha nem vagy videóvágóistván, akkor nagy valószínűséggel soha nem találkozol vele.
A többi sebesség akkor is 300 MB/s alatt van, ha megszakad az SSD, tehát ott meg bőven kifér a csövön a bit.
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby rádiós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macrodroid
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest