- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Magisk
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Aktív témák
-
cool13
őstag
Fire/SOUL/CD
-
Lidl
senior tag
Hali,
Én azért vettem Vertex 3-at, mert szimmetrikus memória van benne, ellentétben az Agilityvel és a Force 3-al. A Force GT-ben van még szimmetrikus memória.
Lehet, hogy semmi haszna, de az összehasonlításokból nekem az jött le, hogy jobb.
És valóban csak 1-2 ezer különbség volt az Agility 3 és a Vertex 3 között.
Bár az OCZ-kre többen panaszkodnak, viszont sokkal többen is veszik, tehát több hiba fordulhat elő. Így ez nem biztos, hogy mérvadó.
Amúgy a Vertex 3-ra 3 év garancia van, viszont a Vertex 4-re már 5 év. Bár pár ezerrel drágább is.Segítettem?
Lidl
-
B-L-A-C-K
titán
Hidd el én is gondolkoztam, de kis utánajárás után az Agility-t választottam, és úgy hogy az a plusz 3-4 ezer nem érdekelt volna, de ha ugyan azt tudja minek?
Ha kellett volna beépítő keret lehet az veszem hogy ne kelljen az után is mászkálni, de mivel nem volt rá szükségem ezért nem is vacilláltam sokat, és nem bántam meg...Persze ez is elromolhat, úgy mind egy 200 ezres videokártya is, vagy bármi más...
-
faresz5
aktív tag
Én azért vettem Vertex 3-t mert 1000Ft-al volt drágább mint az agility 3 és adnak hozzá 3.5beépítőt, ami később még jól jöhet, ha lesz asztali gépem.(1500ft alatt nincsen beépítő keret)
Nem fogod észrevenni a különbséget köztük, annyira minimális, a számokkal meg felesleges dobálózni, normál használat alatt nem veszed észre, max amíg újdonság addig csinálsz tesztet vele és örülsz, de azért felesleges, 1-3000ft-t kidobni az ablakon,hogy 3percig örülj. Persze ez magán vélemény.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szinkronra és aszinkronra gondoltál szerintem.
Ha megy az angol, akkor itt egy iromány róla:
NAND Flash Faces Off - Synchronous vs. AsynchronousKonklúzió:
We highly suggest weighing the value of the better performing synchronous solid state drives using the SF-2281 SATA III controller. For a few dollars more, a synchronous SSD will likely deliver a much better enthusiast experience.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Western Digital WD Red Pro 3.5 16TB 7200rpm SATA3 (WD161KFGX)
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged