Aktív témák
-
Anfänger
őstag
válasz
Tomko78 #35579 üzenetére
Igen,nézegettem róla teszteket! Jól teljesít,de mégiscsak jobbnak láttam,ha itt is megkérdezem a hozzáértöket a megbizhatósággal kapcsolatban,esetleg negatívumot,pozitív dolgot is mondanak róla!
Ezután merném csak nyugodt szívvel megvenni!Esetleg még a 128GB CRUCIAL m4 SSD jöhet számításba,ha már nem jelentkezik az a bizonyos problémája (500 üzemórás).
-
válasz
Tomko78 #34942 üzenetére
A sima (1.x x1 ) sehogy, de nem is abba kell beszerelni... Vagy esetleg az új információ számodra, hogy a hosszú PCIE portba lehet beszerelni?
(Olyan deszka kell(pontosabban csak célszerű), amiben több "hosszú" PCIE port van, és az egyik ezek közül x4 módban is képes menni, pl [link]) -
StephenNO1
tag
válasz
Tomko78 #34926 üzenetére
Köszi a képet
drága jó istenem mit fog a Samum ezután kapni.
Egyébként wear leveling count, hogy áll? Nálam kemény 4-en. Hülye kérdés annyira nem értek hozzá, ha eléri most hasra ütök egy 99-es értéket akkor valószínűleg a cellák már érzik a törődést? Persze ez csak feltétel, lehet hamarabb lehet később, sosem hittem a programos becslésekben.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest