- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel topik
- Magisk
- iPhone topik
Aktív témák
-
válasz
lehella #39657 üzenetére
Ha Neked van rá feles pénzed, hogy csak azért cserélj alaplapot, hogy a teszteredmények magasabbak legyenek, de ettől függetlenül semmi változást nem fogsz érzékelni OS alatt, akkor cseréld a deszkád. Persze akkor már Inteles-re, hisz az AMD vezérlő is 5-10%-al gyengébb eredményt hoz, mint az Intel vezérlő, azaz a CPU-dat is dobhatod ki.
-
Mankó
veterán
válasz
lehella #39589 üzenetére
Írás értékek szerintem rendben vannak, az olvasások lehetnének egy kicsivel többek. Igaz sokkal többre nem kell számítani max szekvenciálisan, de az meg mint tudjuk semmit nem számít rendszer meghajtó lévén.
Amikor megjött a kis 32-es SLC-m én is rengeteget tesztelgettem, hogy mi lenne a legjobb. Aztán kb. oda jutottam, hogy néhány mb különbségeket mértem, ami igazából semmit nem jelent. Másrészt esetemben, lehet teljesen más tartalommal bírnak ezek az értékek, mert ez SLC, s ami itt kicsinek tűnik, az közben nagyon jó. Bár nem panaszkodom rá, mert Sata 2-höz mérve rendben vannak az értékei.
Lehet, hogy az alaplapi sata vezérlő fogja vissza, illetve a proci órajelétől + magszámtól is függ, hogy milyen értékeket kapsz. Egy időben én sokat tesztelgettem az AHCI-t a különböző driverekkel, s nekem az IRST jött be Intel alapokon. Egy próbát te is megejthetsz az AMD saját verziójával, mert abban már nem vagyok otthon A64 óta.Temp, doksi könyvtárakkal én nem foglalkoztam. Minden ott van, ahova eredetileg rakta, csak a torrent töltési és egyéb könyvtárait tettem a hdd-re.
-
válasz
lehella #39499 üzenetére
Alábbi dolgokat teheted
1. SATA adatkábelt cserélj
2. SATA IDE módot állítasz be a BIOS-ban és úgy próbálod meg telepíteni a W7-t.
3. Készíts egy pendrive-os telepítőt, optikai eszköz(öke)t lehúzni és úgy próba.
4. Korábban írtad, hogy van egy működő W7 rendszered. Nos annak a lemezkezelőjével próbáld leformázni.Ha egyik módszer sem segít vagy mindig adódik valami gond, akkor sajnos lehetséges, hogy az SSD-nek van gondja.
-
válasz
lehella #39497 üzenetére
Ebben a bejegyzésben találsz egy parancssoros módszert(W7 telepítéskeor/telepítőlemezről lehet alkalmazni) a partíciók törléséhez/létrehozásához, azt alkalmazd. Ha utána is gond van, onnantól lesz érdekes.
-
janos666
nagyúr
válasz
lehella #39494 üzenetére
Nem értem most pontosan hogy csinálod ezt, hogy magától hoz neked létre partíciókat, mégis kézileg indítod a formázást. Próbáltad úgy, hogy törölsz minden partíciót és a particionálatlan területet adod meg, mint telepítési hely? Ilyenkor csinál magának automatikusan partíciókat, de rögtön meg is formázza őket, neked ilyet nem kell.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Revolut
- Óra topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest