- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
petymeg #44185 üzenetére
Most nem vagyok win7 előtt nem tudom pontosan hol van, de start menü, alul van a kereső mező, és írd be, hogy lemezkezelő akkor kiadja. De ha gond van, majd jönnek segíteni a többiek (bár ez már annyira nem SSD kérdés).
Telepítő lemezzel már nem kell vacakolni szerintem, elég ha a lemezkezelőből formázod particionálod a HDD-t.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
petymeg #44183 üzenetére
Milyen gép ez, ki hozta? Új gép, bolti összeszereléssel, és telepítést is kértél?
Milyen SSD?
Nekem az a tippem, hogy lecsíptek belőle egy darabot (nagyon helyesen) az overprovisioning miatt, kb. 7%-ot. Esetleg a gyári kapacitás 60GB ami kb ugyanaz, mnt amit az előbb mondtam. Pontosan milyen típus?
Indítani kellene egy lemezkezelőt, és ott is megnézni, mi a helyzet, van-e partícionálatlan terület az SSD-n. A HDD-nek is ott tudsz betűjelet kiosztani neki, ha még nincs. Feltéve, hogy üres és formázott ha HDD. Ha valami már használatba vett cucc, akkor mást a történet.
mod: ja, most látom, a 60 GB rendben van. Akkor a rejtett fileokat jelenítsd meg, ott lesz a hiányzó foglalt 10 GB-os rész
-
04ahgy
nagyúr
válasz
petymeg #43852 üzenetére
A topik első hozzászólásában vannak hasznos cikkek linkelve. Én csak feltelepítem a win7-et, használom, és semmit nem állítok. Ez néhányak szerint gond, mások szerint nem. Nem kell particionálni, csak ha szeretnéd, és bármit telepíthetsz rá, amit csak szeretnél, és elfér. Pár GB szabad helyet azért az optimális működéshez célszerű hagyni a meghajtón.
A HDD-t particionálod, ha akarod, és egyben hagyod, ha nem.
HGyu
Aktív témák
Hirdetés
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Horgász topik
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- Elado hasznalt 120GB-os SATA SSD-k!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest