Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
Aktív témák
-
Mankó
veterán
Na így már jobban közelít a valóshoz, de így is bőven elfogadható. Egy sata 3-as bővítő kártyával szárnyra kapnának az értékek, de hogy a valóságban lehetne-e ezt érezni?! Szerintem csak a tudat lenne jobb, hogy milyen karaj. Azért meg minek. Én is így vagyok a kis SLC-mel.
-
-
banhammer
veterán
A Winben át kell írni vmit a regisztrációs adatbázisban is.
Most nem tudom kikeresni, mert sietek el.1. In the Windows start menu search box type "regedit" (without the quotes) then right click the entry and click "Run as Administrator".
2. Enter your user credentials for the User Account Control prompt and then click Yes to open regedit.
3. In the Registry Editor window, navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services
4. In the left pane click "msahci"
5. In the right pane, right click on "start” and then click "modify".
6. In the window that opens, change the value to "0" and click OK.
7. Close the registry editor by clicking on File menu on the top and then Close.
Now you'll need to restart your computer and then get into the System BIOS. Change the mode from IDE (Integrated Drive Electronics) to AHCI (Advanced Host Controller Interface). Save the changes and exit.
Windows will now install the drivers for your AHCI. You would need to restart one final time to finish the process after the drivers are installed.
-
F34R
nagyúr
-
A Macrium-ban állítható a partíció eltolás, ha az eredeti, klónozandó partíció esetleg nem lenne az. [link]
(Esetedben (100MiB-os partíció megléte esetén) erre nem lesz szükség, mert ott jónak kell lennie az eltolásnak, hisz a W7 hozta létre a partíciókat).rob83 - Telepítési segédlet, hátha találsz benn új/hasznos infót.
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Napelem
- Mini-ITX
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Energiaital topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB WD RED WD40EFAX HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új! - Intel SSD D3-S4510 Series 240GB 100% 0 - 2 nap közötti futásidő (5db)
- Micron 5200 ECO 480 gb 100/100 (2db) - Professzionális SSD akár otthonra is
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite Megkímélt állapot 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 17 /iPhone17e / iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)