Aktív témák
-
DV
senior tag
Manual 25. oldal.
You may clear the CMOS values by removing the battery:
1. Turn off your computer and unplug the power cord.
2. Gently remove the battery from the battery holder and wait for one minute. (Or use a metal object like a screwdriver to touch the positive and negative terminals of the battery holder, making them short for 5 seconds.)
3. Replace the battery.
4. Plug in the power cord and restart your computer.Ki kell huzni a tapkabelt a gepbol, utana elemet kivenni, vagy a CLR_CMOS jumpert rovidre kell zarni kb. 5 masodpercen keresztul, majd mehet vissza az elem es a tapkabel.
-
echterion
nagyúr
Nos, te miről beszélsz? Ezt honnan veszed? Mert az a divat? Ki nem sz*rja le a divatot? A WoW-ról meg annyit, hogy ha játszottál volna vele valaha is, akkor tudnád, hogy folyamatosan használja a merevlemezt. Ha bejársz egy nagyobb területet, tölt. Ha bemész egy városba, tölt. GTA IV egyébként dettó.
Talán az elhamarkodott véleményalkotás helyett egy kicsit tájékozódni kellene.Mondhatnám úgy is, hogy leülhetsz, egyes.
(#9915) DV: Köszi, megnézem, amint tudom. Amúgy ez mivel jobb, mint amit én linkeltem?
-
NOD
senior tag
Akkor meg kapcsold át randomról a test data-t illetve használj más progit.
Amugy azt tudja valaki hogy ez az ajánlott 20% szabad hely az a formázatlan terulet 20%-a kell hogy legyen? Szal egy 64gb-s cuccnál ami formázva 59.5 annál az 52gb telítettség az okés még?(#9936) megint én : Még valamit nem nyomtál be mert a 4k irás illetve 4k random írás az vagy 40 fölött kéne hogy legyen.
Test data-t tedd a 00-ra vagy 01-re illetve nézd meg hogy bevan e nyomva egyáltalán a TRIM.
Mindjárt elökeresem hogy miután benyomtam a cuccot mennyit értem el az ssd-vel de azt hiszem 40-60.
A TRIM-et meg ugy lehet ellenörizni hogy a parancssort megnyitod rendszergazdaként és beirod hogy : fsutil behavior query disabledeletenotify : Ha 1et ir vissza a cucc akkor nincs benyomva a TRIM
Ha 0 akkor bevan.A legegyszerubb amugy hogy ATTO-t letöltöd és azzal méred (tesztekben sem szokták a crystal-t használni) és azzal 512 byteos fájloktól egészen az 1mb-s fájlokig leméri. Azt linkeld majd be.
-
NOD
senior tag
-
fLeSs
nagyúr
-
DV
senior tag
Probaltad mar azt, hogy minden mas HDD-t lehuzol es kiprobalod ujra? Lehet, hogy a legutolso HDD lesz a ludas?
cigam
Az Intel RST 9.6-ot probaltad-e mar? Ugyanaz, mint amit most feltettel driver IMSM (Intel Matrix Storage Manager), csak ujabb.
-
fagy53
nagyúr
Ez tökéletes! Viszont a teszt eredmények nem valami fényesek, nálam a kikapcsolt TRIM miatt több hónap után csak az írással kapcsolatos értékek romlottak, de azok sem ennyire, az olvasás minden területen változatlan maradt.
Feltételezem, hogy nem az SSD-n belüli problémáról van itt szó, hanem külső, alaplapi chipset driver, vagy maga az OS kezeli valamiért nehezen a meghajtót. Lehet, hogy akad valamilyen más progival, de lehet vírus is. -
DV
senior tag
Sata kabel rendesen ra van dugva, nincs lelazulva, esetleg egy Sata akabel csere egy masik HDD-rol? Tapegyseg eleg eros, marmint jo minosegu, geped van tuningolva?
deicide
A Solid2 Indilinx vezerlos, a Vertex2 meg Sandforce-os. Erzesre nem hiszem, hogy barmilyen kulonbseget eszre tudnal venni, esetleg csak a tesztekben.
-
DV
senior tag
Tegyel fel egy Intel 9.6 RST drivert majd merj megegyet, az eredmenyeid elegge lehangoloak.
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest