Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
slayer007
üzenetére
Szoktam külföldről rendelni igen gyakran, de innen még sosem, szóval legfeljebb egynek a megrendelését vállalnám be, esetleges egyéb ügyintézést már nem tudnék, mivel szeptembertől kezdődik a tanév
Utánanézek, talán lehet több is. Nameg a gari... Ha azt mondjátok, itthon is érvényesíthető, akkor még oké.mp
-
slayer007
tag
válasz
slayer007
üzenetére
Ezt nem kellene kihagyni, most néztem, ugyebár a limit 5db / rendelés, és mindegyikből levonja a 30$-t, szóval 90 az egységár, nem egyszeri promo kód

Valaki aki tapasztaltabb nálam külföldi rendeléssel kapcsolatban... megrendelnétek?
Molnarpeter vagy Jeni
Nekem 1db kellene csak 
Ez az USPack.hu mennyiért szállítja ide Floridából? Nem hiszem, hogy van időnk árajánlatot kérni, tekintve, hogy ráadásul még ünnep is van (bár nem tudom a c.support naluk kint van az USAban vagy pedig itt MOn...).
Tudtok valami konkrétumot?
A vám tegyük fel, hogy 7%, az áfa meg... 27, nem 20 ahogy írja a honlap, nem? Vagy tudja a fene...
ha 34% össz, akkor 120$-ra jön ki kb + szállítási költség. -
jeni
félisten
válasz
slayer007
üzenetére
ez a promó kód:EMCYTZT2099
és a limit rendelési darab: az 5 lehet?Corsairom ami GT: annak a dobozának a súlya amiben van a PC-s rögzítő keret is van persze ehhez hozzá kell adni maga a Corsait SSD-t
súly az SSD cucc nélkül : 83grammha 1 helyre megy a cucc akkor a postaköltséget ellehet osztani ahányan vagyunk.
-
jeni
félisten
válasz
slayer007
üzenetére
erre gondolsz? mert ha igen engem is érdekelne ennyiért. beszállnék én is.
ja már beillesztetted

-
Yany
addikt
válasz
slayer007
üzenetére
Itt meg egy halom másik: [PH SSD mérések]
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro védőfóliák 14" 16"
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S24 Plus - Titanium Black - 12/256GB - Megkímélt, szép állapotban.
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Utánanézek, talán lehet több is. Nameg a gari... Ha azt mondjátok, itthon is érvényesíthető, akkor még oké.

Molnarpeter vagy Jeni