Hirdetés
Aktív témák
-
attila9988
őstag
válasz
fudi2002
üzenetére
Ha már egy gép swaphoz nyúl ott már sehogy se lesz boldog a júzer, lehet az bárhol.
Nem igaz, swap akkor is kellhet, ha van elég sok ramod. Amúgy is, azért van az is, mert segít neked, nem azért hogy ártson. Ahogy a böngésző cache is.
Ha egy ssdre (normális márka) vállalnak 3 vagy 5 évet, az elég megnyugtató kell legyen. 3év múlva mire mész ezzel már és mennyit fog érni addigra.
5 éves gari nem túl gyakori, de jó lenne. én meg lehetőség szerint minél tovább akarom használni a cuccaimat, nem arra megyek rá hogy 3 évente mindent természetszerűleg ki kellene dobnom. HDD -nél ez nem szokott gond lenni. Nem mellesleg a gyártóknak volt olyan ötletük is, hogy ha csak olvashatatlanná válik az ssd, akkor az ne legyen garis csere, mert hogy az adatok még rajta vannak. Nem tudom hogy valamelyik alkalmazza -e ezt a gyakorlatot, de az ötlet megvolt.
Nem kell sztem túlmisztifikálni az ssdt, használni kell azt jónapot.
Helyes. Én is ezt mondom, csak nem bízom benne.
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Étterem, vendéglő
- Építő/felújító topik
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- HP 17-CP2003NH - 17,3" Full HD IPS - Ryzen 5 7520U - 8GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Philips 223V5LHSB2/00 22 75Hz FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest