- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
SYZYGY
tag
Az(is) a gond a win.nel, hogy ha megveszed az oprendszert, az még kevés! Ilyen-olyan office, world etc.
Nem örülnék, ha linux is erre a sorsra jutna! :(
(persze leginkább magamat/linux usereket sajnálnám) -
Keitaro
addikt
hmm amit most erre mondanék az lehet flame-t szítana... de legyen. Ki venné meg őket? Ebből azt szűröm le, hogy szerinted senki. Bezzeg a wint veszik. Tehát otthonra a Linux egyetlen előnye, hogy ingyenes? :)
Bocs, nem hagyhattam ki. Ettől függetlenül ha normális szoft árak vannak azzal nem tudom mi lenne a baj akár Linux fronton is. A már fent említett indokok miatt. Támogassuk a fejlesztőket. -
tildy
nagyúr
Nem orulnek neki, ha az lenne. :(
-
Keitaro
addikt
Előbb utóbb legtöbb erre a sorsra jut. Mert ha ezek után is megveszik a Red Hat-et akkor a többiek is átmennek, hogy miért melózzanak ingyen ha fizetnek is érte.
-
Keitaro
addikt
Nem értem miért kéne csodálkozni ezen. Valamiből fenn kell tartani a supportot és társait... meg fejleszteni kell.
-
faster
nagyúr
Szerintem csak annyi derül ki a dologból, hogy a RedHat linux megszűnik ingyenes lenni. (A Fedora jövőve egyelőre ismeretlen, néhány hónapnak el kell telnie, hogy lássák, használható disztrib egyáltalán vagy sem)
Az a baj a cikkek, hogy ebből a dologból egy eléggé szerteágazó - vége a szabad szoftverek meg a GPL-nek - típusú következtetést von le a szerző, és szerintem még korai lenne temetni a Linuxot meg a GPL-t. -
X-COM
nagyúr
Valóban úgy tűnik, hogy efelé halad a dolog.
-
steveetm
őstag
Egy kis helyreigazítás a témainditó irományhoz:
[L]http://www.hup.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=4708&mode=&order=0&thold=0[/L]
Üdv.: steveetm -
WN31RD
addikt
A prog.hu fórumán is hosszú vita ment erről, és a HWSW-en is ki lett már tárgyalva.
Véleményem szerint a cikk a lehető legjóindulatúbb értelmezés szerint is igen provokatív. Maga a téma érdekes és időszerű, és tulajdonképpen egész jó gondolatébresztő és vitaindító lehetne ez az írás. Lehetne... ha egyrészt nem lennének komoly szakmai hibái (pl. a Debian teljesmértékű ''kifelejtése'' az írásból), és ha másrészt nem lenne zavaróan nyilvánvaló az író meglehetően elfogult látásmódja és a tisztességtelen szándéka, miszerint a cikkben található gyakori ''kérdések'' mögé bújtatja az olvasókba sulykolni szándékozott véleményét.
Én nem tettem volna az index.hu címoldalára, de hát (szerencsére) nem én döntök ebben... :) -
csudri
őstag
[L]http://www.prog.hu/news.php?nid=266[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest