- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Én is megrendeltem a Curve-t is, hadd kérdezzem, hogy jó-e az elgondolásom.
- Curve-ben hozzáadom az Erste hitelkártyámat (HUF-ra) és ezt állítom be elsődleges kártyának az appon belül. Eddig rendben.
- Revolutban hozzáadom a Curve kártyát és ezen keresztül töltöm az egyenlegem. Itt volna az első kérdésem; tölthetek EUR-t, vagy bármit amilyen zsebem van és majd a Curve vált, vagy ennek mi a legjobb módja?
- Vagy TW-t töltsek átutalással forintos számláról (vagy Curve-n keresztül), majd utaljam el a Rev számlára és ott konvertáljam?Amit nem próbáltam még, mert eddig csak Revolut kártyám volt, hogy ezekről hogyan tud ft visszakerülni egy magyar banknál vezetett számlára? Ugye TW-ről át tudok utalni és ki tudok venni ft-ot, de ezt Revolutról is meg tudom csinálni, vagy ott csak pénzt tudok kivenni (és fizetni). Utóbbinál nem találtam utalásra lehetőséget.
Köszönöm szépen.
-
mrrr74
aktív tag
Köszönöm szépen, TW számlászámomat megadtam, kíváncsi leszek
Ami még fontos lenne, hogy a három kártya közül melyiket tudom PayPal alá betenni, mint withdraw számla?
Azt tudom, hogy a PP nagyon háklis a névre, TW-n ahogy nézem nem (csak) a nevem szerepel a kártyabirtokosnál, hanem TransferWise FBO + a nevem.Van valamilyen tapasztalat, hogy kiutalnak-e így, vagy esetleg iktassam közve a Curvet (még nincs, nem tudom szükségem van-e rá)?
-
mrrr74
aktív tag
EUR és USD. EU-n belülről és kívülről is. Az a baj, hogy leginkább PP-ra utalnak, még a nagyobb cégek közül is sokan. Én szívesen kihagynám, de sajnos egyelőre nem megy
Monese-t nem ismerem, ránézek. Eddig csak Rev és TW számlám van, előbbihez kártya is, külföldön nagyon szeretm használni. Nem is szeretném halmozni ezeket, csak a fentiekre még nem találtam megoldást.
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
kis ksegítséget szeretnék kérni. A három szolgáltató közül (Revolut, TW, Curve), melyikre számlára tudok külföldi kifizetést kapni? Ha például a Revolut euros IBAN számlához tartozó számlaszámod megadom, arra bárhonnan tudnak utalni? Illetve, mivel az nem az én nevemre szól, a PayPalhoz nem lehet hozzárendelni olyan számlának, ahova a kifizetéseket tovább lehet utalni ha pénz érkezik a PP számlámra. A másik kettőnél van rá lehetőség?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest