- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ixion77
addikt
válasz
Oliverda #1221 üzenetére
Nem egyértelmű. Szerintem a közreműködő szolgáltatóktól függ, mert volta már esetem ilyen is, olyan is. Úgy tűnik, hogy pl. ha Curve-n keresztül ment a váltás, akkor ők forintra pontosan az eredeti összeget írják jóvá. Aliexpress K&H forint alapú kártyás vásárlásnál viszont más volt a jóváírt összeg.
-
Ixion77
addikt
válasz
UberMutant #1203 üzenetére
Revolut blogon pont a napokban volt új bejegyzés arról hogy minden rendben lesz. Keresd meg ha érdekel.
A hard Brexites állítólagos következmények nagy része vaklárma. Mint a Y2K esetben is volt anno. A nap fel fog kelni, a dolgok nagyrészt tovább fognak működni, maximum kissé törvénytelenül. -
Ixion77
addikt
válasz
szabi__memo #68 üzenetére
Most vettem észre hogy VISA-ról beszélsz. MA-val ellentétben ők maguk váltják, a banki árfolyam nem számít. Nem közép, de közel hozzá. Valahol van is a neten egy hivatalos árfolyam oldaluk. Nekem Erste Mastercardom volt, azt a bank intézi, és pocsékul váltott (pl 336Ft/eur múlt ősszel).
-
Ixion77
addikt
válasz
szabi__memo #56 üzenetére
Ugye nem az SMS-ben levő marketing értékről beszélsz? A bankszámlakivonat alapján számold!
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban promókódokat, meghívókat osztogatni és kéregetni tilos!
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- BestBuy ruhás topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- SzoftverPremium.hu
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest