- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
vraghdash
tag
válasz
Adam_Shepard #140 üzenetére
szia
nekem lényegesen jobb mint amire első körben számítottam... nincs időm sajna nagyon elveszni benne 18 óra így is belecsúszott, abból 10 a megjelenés napján arra meg wicser3 óta nem volt példa kb... én toltam az eredetit de nagyon halvány emlékeim vannak róla szóval mintha új lenne, nagyon várom a köv epizódot remélem nem 20 év lesz...
-
vraghdash
tag
igen, én is 40en vagyok, és pont így jártam, de sajon nem sokra emlékszem már..
Sordoran: nem élem bele magam túlzottan max reménykedem kicsit... az talán lehet ilyen élmény után
edit: ami tegnap nagyon odavert, 8-9 chp nél járok Aerith el megyünk át weel marketbe vagy hova, a punk arcokkal boxolunk az ZENE nagy betűs ZENE!!! 7 éves kislányom legozott mellettem a nappaliban (ez nagyon fontos nincs vér nem szakadnak testrészek imádom DS bloodborn wicserek de ezt lehet mellettük is tolni) felkapta a fejét a kislány ez jó zene Apa... könnyeztem
-
vraghdash
tag
szia
Én úgy gondolom instant klasszikus lett, nekem minden át jön, minden részem. game of year, annak ellenére hogy van azért még last of2 + cyberpunk idénre...
ahogy kinéz ahogy beszél, a zene, hangok szerintem a harcrendszer is eléggé el lett találva eléggé kell figyelni, de pont ez a jó benne...
kicsit tartottam tőle hogy kimondva kimondatlanul chapter1 nem fog átjönni de nagyon 40 éves vagyok pont 20on pár éve toltam eredetit nagyon nagyon...
nem hiszem és remélem hogy a sony+sqenix nem hagyja ki a ziccer már most titokban nagyon jól állnak a köv résszel (ne adj isten teljes maradékkel) és PS5 nyitó címnek adják...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motoros topic
- Nintendo Switch 2
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Eladó egy Thrustmaster TMX kormány Xbox -hoz
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest