- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
vraghdash #102 üzenetére
Persze reménykedni lehet, én biztos örülnék ha 1 éven belül jönne következő rész, csak nem túl reális. Azért ez nem egy Resident Evil remake, ami jóval rövidebb, így munka is kevesebb vele.
Zene amúgy nekem is nagyon átjött, szintén a Wall market út során, csak még az elején mikor látni a csillagos eget, és a lágy muzsika szól. Ez a szám teljesen a szívemhez nőtt (valaki beírhatná mi a zene címe, sajna nem találom), és a többi szám is kiváló.ldave: Sajna ez az ajtó nem akar múlni, több helyszínen is kibukik, pl. Aerith házánál is később, csak ott még a kilincs is elég szögletes lett. Nem várható el, hogy minden sok polygon legyen és 4k textúra, de azokat az elemeket, amiket átvezetők során közelről mutatnak igazán lehetnének aprólékosabbak, eléggé illúzió romboló tud lenne. Remélem következő részekben erre figyelnek már.
-
Sordoran
addikt
válasz
vraghdash #98 üzenetére
Ezt a PS5 nyitó cím gondolatot nagyon gyorsan hessegesd el szerintem, mert csalódni fogsz. Inkább legyen pozitív meglepetés ha mégis bejön, viszont én minimum 2 évig nem számítok a folytatásra. Bár nem tudom mennyi idő összerakniuk következő részt, de ha ilyen 2-3 évente jön majd, még örülhetünk. Én arra tudok gondolni, hogy idén kijött PS4-re, jövőre jön PC-re, ezután pedig talán 2022-ben jöhet akár ep2 ha szerencsénk van (felbuzdulva a sikeren inkább a karácsonyi szezonban). Amennyiben most csak a midgar részt nyújtották ki egy teljes játékra, ez utáni részt viszont nem fogják így bővíteni, úgy egy trilógiát kapunk talán. (itt inkább az egységes helyszín miatt nem léptünk ki a városból, nem tudom későbbi történésekben hogy alakul a történet)
-
penge111
addikt
válasz
vraghdash #98 üzenetére
Köszi neked és a többieknek is a választ. Én is 40 vagyok, 17 éves voltam mikor az FF 7-et kipörgettem, ami megtörtént azóta 3*. Mint írtam nagyon elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban, főleg jrpg és rpgben utazom. Nem született még olyan nyugati rpg, ami szàmomra felülmúlja a sztorit, karaktereket. Pedig pár csodás rpgn már túl vagyok, Witcherek, Divinityk stb. Nagyon imádtam anno, nem viccből kapott 1997-ben szinte minden kritikustól szinte 100% os értékelést. De azt is megjegyzem, hogy van még két játék, ami nálam képes volt az FF7-re is picit rátenni: Lost Odyssey és a Chrono Cross
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged