- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Erős, de energiahatékony lesz a Dimensity 9500
Hirdetés
Aktív témák
-
windu
újonc
Csá!!
Megvan valakinek a ff8 ps 1-re??
Le tudná írni hogy hogy kell meg szerezni a Bahamutot(gf) és a doom traint???
mert angolul meg van hogy hogy kell de nem értem
Kössz szépen
e-mail ban is küld hetitek (danielxsn@freemail.hu -
Duncan
újonc
Az ff8 király csak 2 Gf-et nem találok. A doomtraint hol tudom megszerezni?
-
sanyi150
tag
válasz
anyonyimus #19 üzenetére
Persze, már írtam választ az általad nyitott topikban
-
L3zl13
nagyúr
ePSXe jó választás, az egyik legjobb emu, de kicsit nehéz belőni. Tölts le hozzá jó sok plugint, mert valószinűleg próbálgatnod kell melyik a legjobb.
Ha esetleg nem boldogulsz vele javaslom a Connectix VGS-t. Teljesen bolondbiztos. Bár semmi hardveres 3D-t nem tud, de tudtommal a FFben nincs is rá nagyon szükség. (Pl Xenogearsben látványos volt a különbség az ePSXe javára.)
Konroller: Nekem USB-s MS kontrollert gond nélkül lekezelte mindkettő. De az RPG-k elég jól játszhatók billával is. -
Christoph
aktív tag
Tuti hogy nincs IX pc-re a, a XI-t adták ki még pc-re, de az csak online megy...
-
Allien
veterán
Hát, elvileg nem hiszem, hogy a Sony lelkesedik az emulátorokért, de ezt hagyjuk. Ha megveszed eredetiben, akkor azért az még jobb helyzet, mintha azt is letöltenéd. Ami a kontlolert illeti, már van olyan, mint a ps-é, és van, mely már jobb is, igaz, csak features-ekben, mint pl. bőr boritás.:)) Ha ilyentet szeretnél, akkor javaslom a Herta-t, ott láttam olyantat, de persze, másutt is vehetsz ugyan ilyet, vagy hasonlót (pl. Mediamarkt). Már, ha az emu támogat kont rollert.:)) De, szvsz, Final fantasy-hoz bőven elég a billentyűzet is.
-
L3zl13
nagyúr
Nem vagyok benne biztos, de úgy rémilik, mikor megjelent el is voltam keseredve amiatt, hogy nem lesz PC-s verzió a IX-ből.
-
Keitaro
addikt
De. Kb ugyanaz :)
PSX-en talán egy árnyalatnyit gyengébb a grafika, de mivel alapvetően arra készült, nem tupírozták fel PC-re, így kb ugyanazt kapod mind a kettőn. Viszont PC-n bekapcsolhatod az FSAA-t, és... csuhajj, de jó V5-n végigvinni az FF7-et :DDD
4X FSAA nagyon jót tesz neki (fix 640 miatt iszonyat jól jön, ajánlom mindenkinek, de Radeonokkal felejtős, mert azzal csak a 8 megy...) -
L3zl13
nagyúr
Van olyan, aki megválik ezektől?
-
sanyi150
tag
Keresem a címadó játékokat (PC-re) eredetiben
Árajánlatot a fórumba várok
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Eredeti játékok OFF topik
- Steam topic
- USB Type-C port is van az ASUS ProArt szériás VGA-ján
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Viccrovat
- OLED monitor topic
- Windows 11
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest