Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya597

tag

válasz Sident96 #75 üzenetére

Hát, a XIV is az volt, én úgy tudom a XIV: Realm Reborn sem fog ettől különbözni, és tartani fogja a havidíjat. :)
    De nézd csak a XI -t, az is havidíjas, és a mai napig játsszák, pedig nem mai. :) Plusz, nemsokára kapnak a játékosok egy kiegészítőt is hozzá, ezt nemrég jelentették be. :)

Számomra a Final Fantasy az egyetlen játék, aminél hogy ha kell havidíjat fizetni, akkor fizetek. Olyan minőséget tesznek le az asztalra mindig, hogy hát ha havidíjat kérnek az mmorpg -jükhöz, hát legyen, fizetek.
    Ha így foglalkoznak a játékaikkal, mint a XI -vel amihez még ennyi idő után is jön kiegészítő, akkor ez is egy érv a sok közül nálam ami miatt fizetnék. Ennek ellenére a XI kimaradt (nem késő pótolnom mondjuk), a XIV -ben meg sajnos gépügyileg nem vagyok biztos, hogy úgy menne ahogy szeretném. Viszont, ha nemsokára beszerzek egy PS3 -mat, akkor oda esetleg megvenném. :)

Ilyen oldalban anno én is gondolkoztam, ezzel csak egy a baj, hogy egyrészt sok ilyen oldal van, másrészt meg én nem nagyon szeretném elkölcsönözni az oldalaktól az ilyen olyan információkat, hanem saját tapasztalatok alapján, 100% -ra általam kipörgetett játék információival, tippjeivel készíteném az oldalt, de még nem minden részt vittem 100% -ra, ami idő igényes dolog. Ami van, csak ha nekifekszel egy résznek, (legalábbis VII -től felfele) 80-100 vagy akár több órát is bele lehet ölni. :)

Új hozzászólás Aktív témák