Hirdetés
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Hát, a XIV is az volt, én úgy tudom a XIV: Realm Reborn sem fog ettől különbözni, és tartani fogja a havidíjat.

De nézd csak a XI -t, az is havidíjas, és a mai napig játsszák, pedig nem mai.
Plusz, nemsokára kapnak a játékosok egy kiegészítőt is hozzá, ezt nemrég jelentették be. 
Számomra a Final Fantasy az egyetlen játék, aminél hogy ha kell havidíjat fizetni, akkor fizetek. Olyan minőséget tesznek le az asztalra mindig, hogy hát ha havidíjat kérnek az mmorpg -jükhöz, hát legyen, fizetek.
Ha így foglalkoznak a játékaikkal, mint a XI -vel amihez még ennyi idő után is jön kiegészítő, akkor ez is egy érv a sok közül nálam ami miatt fizetnék. Ennek ellenére a XI kimaradt (nem késő pótolnom mondjuk), a XIV -ben meg sajnos gépügyileg nem vagyok biztos, hogy úgy menne ahogy szeretném. Viszont, ha nemsokára beszerzek egy PS3 -mat, akkor oda esetleg megvenném.
Ilyen oldalban anno én is gondolkoztam, ezzel csak egy a baj, hogy egyrészt sok ilyen oldal van, másrészt meg én nem nagyon szeretném elkölcsönözni az oldalaktól az ilyen olyan információkat, hanem saját tapasztalatok alapján, 100% -ra általam kipörgetett játék információival, tippjeivel készíteném az oldalt, de még nem minden részt vittem 100% -ra, ami idő igényes dolog. Ami van, csak ha nekifekszel egy résznek, (legalábbis VII -től felfele) 80-100 vagy akár több órát is bele lehet ölni.

Új hozzászólás Aktív témák

- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Razer Basilisk V3 Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- LG UltraGear 39GS95QE-B OLED Monitor! 39" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Szinte Új RAZER BLACKWIDOW V3 MINI HYPERSPEED (YELLOW SWITCH) Bolti ár:50k INGYEN FOXPOST
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest