- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya597
tag
Hát, a XIV is az volt, én úgy tudom a XIV: Realm Reborn sem fog ettől különbözni, és tartani fogja a havidíjat.

De nézd csak a XI -t, az is havidíjas, és a mai napig játsszák, pedig nem mai.
Plusz, nemsokára kapnak a játékosok egy kiegészítőt is hozzá, ezt nemrég jelentették be. 
Számomra a Final Fantasy az egyetlen játék, aminél hogy ha kell havidíjat fizetni, akkor fizetek. Olyan minőséget tesznek le az asztalra mindig, hogy hát ha havidíjat kérnek az mmorpg -jükhöz, hát legyen, fizetek.
Ha így foglalkoznak a játékaikkal, mint a XI -vel amihez még ennyi idő után is jön kiegészítő, akkor ez is egy érv a sok közül nálam ami miatt fizetnék. Ennek ellenére a XI kimaradt (nem késő pótolnom mondjuk), a XIV -ben meg sajnos gépügyileg nem vagyok biztos, hogy úgy menne ahogy szeretném. Viszont, ha nemsokára beszerzek egy PS3 -mat, akkor oda esetleg megvenném.
Ilyen oldalban anno én is gondolkoztam, ezzel csak egy a baj, hogy egyrészt sok ilyen oldal van, másrészt meg én nem nagyon szeretném elkölcsönözni az oldalaktól az ilyen olyan információkat, hanem saját tapasztalatok alapján, 100% -ra általam kipörgetett játék információival, tippjeivel készíteném az oldalt, de még nem minden részt vittem 100% -ra, ami idő igényes dolog. Ami van, csak ha nekifekszel egy résznek, (legalábbis VII -től felfele) 80-100 vagy akár több órát is bele lehet ölni.

Új hozzászólás Aktív témák

- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Bestbuy játékok
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- GYÁRI GARANCIÁVAL! Xiaomi Electric Scooter 5 Pro ELEKTROMOS ROLLER
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs