Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tidus

addikt

válasz Sident96 #58 üzenetére

Melyik részről beszélsz, mivel minden részben fix típusú karakterek vannak. Minden szereplőnek meg vannak az előnyei, és a hátrányai. Alapból rá lehet jönni mit érdemes fejleszteni velük, mivel jó támadni velük.
    Annak idején a moziban öten - heten ültünk, mármint az FF. A Harc Szelleme c. filmen.
    A film után kis beszélgetésbe kerültünk, és az volt a közös vélemény hogy senki nem ért ehhez, nem ismeri. Azért csak ennyien voltunk.
    Személy szerint többre számítottam, a történet nálam nem jött be. Meg van a film Extra változatban, de még nem néztem meg, csak egyszer láttam a moziban.
    Tagokat talán a gamepod-on. De ahogy elnézem az FF. hireknél nem tolonganak az érdeklődők.
    Én szerintem ez a játék sajátsága miatt van, a sok bíbelődés fejlesztés, és ugye bár angol nélkül csak leírás alapján lehet játszani. Mivel ha az ember elakad nagyon megszállottnak kell lenni hogy tovább jusson. A fő ellenségek elleni min. húsz - húszonöt perces harcokat nem is említettem. És akkor egy ilyen megnyeréséért akár tíz órákat is fejlesztgetni kell.
    Szóval ezekre nem mindenki van beállva, főleg a rohanó világban.

Új hozzászólás Aktív témák