Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
agent11 #159396 üzenetére
A kis hableány
The Little Mermaid (2023)"Nem túl nagy reményekkel ültem be a vetítésre én sem, de végül is kellemesen csalódtam: az új A kis hableány nem rossz. De nem is jó, inkább azt lehet rá mondani, hogy teljesen felejthető. "
Kb. én is ezt tudnám írni. Az, hogy Ariel feka, hát mit mondjak, én már ehhez túl öreg vagyok. Maga a színész kiscsaj, Halle Bailey amúgy elment, de szerintem bármelyik kicsit is jobban kinéző 20as csaj szép hableányként kimaszkírozva a disney által, úgyhogy ilyen szempontból totál mindegy is. A story az a mese ugyanaz, meglepetés nincs, tudjuk mi lesz. Ami viszont tetszett, az a sok szín, valóban színes a film, ez jót tett neki. Legalább ennyi. -
-
válasz
agent11 #159401 üzenetére
Ez egy sajtóvetítés volt premier előtt: nem "szórakozni" ment az újságíró, hanem dolgozni.
A szerző nem filmkritikus (gondolom a "Ki akar menni?"-re tette fel a kezét), de én nem igazán látok kivetnivalót a cikkben (én sem vagyok filmkritikus...) A felhajtás miatt elolvastam pár kritikát más orgánumokban, nem éreztem jobbnak őket. (De ha valaki tud jobbat, linkelhetné.)
A Disney élőszereplős remake-jeit nem tartják különösebben sikerültnek, függetlenül attól, hogy több is közülük elég szép bevételt hozott. Szóval a negatív várakozás indokolt. Jelen esetben a film 71%-on (Rotten Tom.) áll, szemben az eredeti rajzfilm 92%-ával. A legtöbb (külföldi) kritika a főszereplő alakítását méltatja (láthatólag nagyon beleélte magát), a fő negatívum pedig, hogy elveszett az eredeti rajzfilm varázsa. És noha sokkal hosszabb mint az eredeti, különösebb újdonságot nem tartalmaz. Ergo felejthető.
#159406 Ispy Ehhez képest 12-es korbesorolást kapott... (Miután tele volt a net akár 3-4 évesek a trailerre adott reakciójával.
)
-
-
Ispy
veterán
válasz
agent11 #159401 üzenetére
Nehéz úgy kritikát írni egy újságnak, ha nem ülsz be csak olyan filmekre, amik érdekelnek....innentól eleve prekoncepcióval mész el, gondolom itt a hátam közepére sem kívánom volt a helyzet, ebből lett a kelemes csalódás.
teljesen felejthető sem egyenlő az átlagossal
Nálad. Nálam pont ez a helyzet, az átlagos filmek felejthetők.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kuponkunyeráló
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- RAM topik
- További aktív témák...
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest