Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picur123
csendes tag
válasz
ígyvanferi
üzenetére
Én is az ilyen nem olvasom a fenti hozzászólásokat aztán beírok választ pofákat

más: azért mert nincs benne logika. Ennyire beszopós film nincs a világon. Nem elég, hogy a főhőst végleg agymossák, a végén még ki is nyírja az egyik haver
De ha van is, nekem többet ilyen filmet ne javasoljatok, nekem ez nem számít jó filmnek, nem szeretem és kész. Lehet csak maga a főhős viselkedése akasztott ki, vagy nem tudom, nagy ellentmondás az pl hogy tervezi a szökést erre beb*sznak majd elalszanak és reggel arra kelnek, hogy jön az őrség...max a gumiszovbában levők nem tudnának felfogni, hogy nyitva az ablak
(ne jöjjön itt nekem senki a szorongásos lélektipró dolgokkal plíz
)
Rettenet volt. Az egész film alatt gyakorlatilag semmi nem történik, mondanivaló ha volt is lehet nem figyeltem rá, a végéről nem is beszélve, se nem dráma, se nem tragédia. Lehet mondjuk nem a harcosok klubbját kellett volna tegnap megnéznem. szerk na jó, amikor pecázni mentek azon röhögtem, de ilyen csak a mesében meg az amcsi filmekben van, hogy egy busz dilis lelép és senki nem keresi őket hanem a parton várják a bandát...még 75höz képest is merész...
Nem ajánlom senkinek. A szupercsapat ez a film mellett világmindenséget rengető alkotás.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Házimozi belépő szinten
- Konteó topic
- BestBuy topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Microsoft Excel topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- HP EliteBook 840 Aero G8, Core i5 1145G7, 32GB, 512GB NVME
- Makulátlan! Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Lenovo Thinkpad T14S Gen 1,AMD Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB, 512 GB, MAGYAR világítós billentyűzet
- SATA, IDE (PATA) és SAS 3,5 HDD BAZÁR
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560,15.6",FHD+, i7-11850H,16GB DDR4,1TB SSD,Nvidia T1200 4GB VGA,WIN11
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

De ha van is, nekem többet ilyen filmet ne javasoljatok, nekem ez nem számít jó filmnek, nem szeretem és kész. Lehet csak maga a főhős viselkedése akasztott ki, vagy nem tudom, nagy ellentmondás az pl hogy tervezi a szökést erre beb*sznak majd elalszanak és reggel arra kelnek, hogy jön az őrség...max a gumiszovbában levők nem tudnának felfogni, hogy nyitva az ablak