Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Picur123

csendes tag

válasz ígyvanferi #60323 üzenetére

Én is az ilyen nem olvasom a fenti hozzászólásokat aztán beírok választ pofákat :DDD

más: azért mert nincs benne logika. Ennyire beszopós film nincs a világon. Nem elég, hogy a főhőst végleg agymossák, a végén még ki is nyírja az egyik haver :D De ha van is, nekem többet ilyen filmet ne javasoljatok, nekem ez nem számít jó filmnek, nem szeretem és kész. Lehet csak maga a főhős viselkedése akasztott ki, vagy nem tudom, nagy ellentmondás az pl hogy tervezi a szökést erre beb*sznak majd elalszanak és reggel arra kelnek, hogy jön az őrség...max a gumiszovbában levők nem tudnának felfogni, hogy nyitva az ablak
    (ne jöjjön itt nekem senki a szorongásos lélektipró dolgokkal plíz :DDD )
    Rettenet volt. Az egész film alatt gyakorlatilag semmi nem történik, mondanivaló ha volt is lehet nem figyeltem rá, a végéről nem is beszélve, se nem dráma, se nem tragédia. Lehet mondjuk nem a harcosok klubbját kellett volna tegnap megnéznem. szerk na jó, amikor pecázni mentek azon röhögtem, de ilyen csak a mesében meg az amcsi filmekben van, hogy egy busz dilis lelép és senki nem keresi őket hanem a parton várják a bandát...még 75höz képest is merész...
    Nem ajánlom senkinek. A szupercsapat ez a film mellett világmindenséget rengető alkotás.

Új hozzászólás Aktív témák