Hirdetés
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Egy óra, két rendszer
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nem most láttam a filmet, viszont a könyvből megvettem 2 hete az első 3 kötetet, amit 1 hét alatt kivégeztem és megrendeltem egyben a maradék 5öt
...pénteken az is megérkezett és már a 4. végénél járok... (ami 700 oldal, az egyik legvaskosabb darab... a gunslinger kb 250 oldala eltörpül mellette) összességében meg az egész sztori felénél... (már most várom a délutánt, hogy folytathassam)
csak azért most írok a filmről, mert most már van alapja konkrét véleményt alkotni róla: anno a film tetszett valamennyire a könyvek ismerete nélkül, de visszagondolva érhető miért kaszálták el... óriási potenciál lenne pedig az egészben
King több mint 3 évtizeden keresztül írta, közben merített ihletet mindenhonnan... fantasy-horror-scifi-western-akció, mindez (részben) posztapokaliptikus környezetben, mintha nyakon öntenénk az egészet fallout-tal is... nem mondom, hogy 7-8 részes szériát kellene belőle mindenképp csinálni, de egy értelmes forgatókönyvíró+rendező szerintem 3-4 3óra körüli epizódban jól össze tudná ezt rakni
ui: a filmmel egyébként alapvetően olyan baj van, hogy összevissza mosta az eseményeket a könyvek 1-2-3. része közt, valamint Idris Elba a bőrszíne miatt abszolút meggyalázta a könyvet
színészként szerintem jól hozta a karaktert, viszont a könyvekben fehér bőrszínű a gunslinger és csomó konfliktusnak pont az a forrása, hogy egy társasághoz csapódó (rasszista) színesbőrű csaj oltogatja
...a színészi alakítás jó volt, de pl egy David Harbour-nak kellett volna kapni a szerepet...
...mindenesetre bízok benne, hogy valakinek előbb-utóbb eszébe jut, hogy ezt rendesen filmre kéne vinni, mert annyira monumentális mű, mint pl egy gyűrűk ura, vagy star wars
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- ASUS TUF 15 3050TI
- Szuper áron eladó dobozos Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i5-1340P/16GB RAM/512GB SSD/14"COL/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! HP ProBook 455 G5 - AMD A10 I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook X360 830 G7 - i5-G10 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest