Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Deadpool és Rozsomák
Jajj, ez mi vót? Bár X-Men képregényeken nevelkedtem. Felnőttként újra beszereztem őket, hogy nosztalgiából újraolvashassam. Még a német RTL-en is néztem a rajzfilmet is. Nekem még az első X-Men is bejöttek. Az első Deadpool nagyon. A második nagyon elment erősen látható CGI irányába.
Az új rész kapcsán első sokk Rozsomák új szinkronja nagyon idegen hozzá, bár ha Hugh Jackmant szinkronizálni kell, akkor gyanítom ezentúl ő fogja mindig. (Az előző sokkal jobbal passzolt.)
A multiverzumosdi is már oda jutott, mint az egész Avengers. Túl lett használva. Hugh Jackmant eddig bírtam Rozsomákként, de ezt most nagyon túljátszotta. A képi világ nekem nagyon izzadtságszagú volt. A Paradox "munkahelye", a sivatag. A főboss jó választás volt és jól hozta a karaktert a színész. A mellékszereplők helyenként erősen kilógtak.Értem, hogy ez most másik univerzum karaktere. Penge alaposan lefogyott, Gambit ezzel a falusi akcentusával, ami franciás kellett volna, hogy legyen. Elektra, X-23, Buldózer, Varangy,.... Ők legalább rendben voltak. Ez egy böszme nagy mashup volt, amivel le akarták zárni az egész Deadpool-érát. Ezt folytatni nagy butaság lenne. (Bár a pénz diktál.) Nem volt rossz, de ha a trilógiát nézem, csak ezüstérmes. Valószínűleg eredeti szinkronnal még élvezhetőbb lehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- No Voice in the Galaxy
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest