Hirdetés
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
-
Mobilarena
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Egy pillanatra azt hittem, hogy az én szövegértelmezésemmel van gond, de csak egy pillanatra.
Amit bemásoltam abban nem a szinkron a lényeg. Ilyen szempontból a szinkron mellett nem kell lobbizni, hiszen most is szinte minden filmhez készül, elvétve találni csak olyat amihez nem. De a petícióban benne van, hogy elérhető legyen az eredeti nyelven, eredeti vagy magyar felirattal. Erre írtam, hogy ez nem butaság, csak a törvényi kötelezettség nem a legjobb megoldás.
(#123756) Tibiajax: ez a feltételezés felér egy sértéssel.
Ennél komolyabb területen is rendbeszedtem már néhány dolgot, szóval nem az ellehetetlenítés lenne a cél, hanem a szisztematikus rendbetétel. Például, hogy olyan ember ne fordíthasson filmet, akinek a dude magyarul dúvadot jelent... Nem olyan nagy dolog ám ez, képzett embereket alkalmazni egy olyan rendszerben ahol visszakövethető és ellenőrzött minőségű a végtermék.Viszont a legnagyobb problémát mindig is az emberek hozzáállása fogja jelenteni, azzal meg nincs mit kezdeni. Illetve örülni kell az apró sikereknek amit saját környezetben el lehet érni. Például, hogy a 70 közelében járó szüleim már alig néznek valamit szinkronosan, mióta megmutattam nekik néhány kedvenc sorozatukat és filmjüket eredeti nyelven. Igaz, tudnak olvasni, szóval elitista köcsögök alapból, de hát senki sem tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Brave
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- PC Tuning: FPS Boost, Stutter FIX, LAG FIX, BIOS Optimalizálás, Undervolt & OC (Ryzen/Intel)
- Intel Core I7 14700KF - 24mag/32szál - Új, Gari 2029.09.06. -ig - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Ennél komolyabb területen is rendbeszedtem már néhány dolgot, szóval nem az ellehetetlenítés lenne a cél, hanem a szisztematikus rendbetétel. Például, hogy olyan ember ne fordíthasson filmet, akinek a dude magyarul dúvadot jelent... Nem olyan nagy dolog ám ez, képzett embereket alkalmazni egy olyan rendszerben ahol visszakövethető és ellenőrzött minőségű a végtermék.