- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iOS alkalmazások
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
7/10
Kicsit a Cowboys & Aliens-re és az Avatar-ra emlékeztet (főleg Pokahontasz és a fehérember barátja miatt), csak előbbitől kicsit jobb a történet (de azért elég szivacsos). A látvány viszont csodás volt (főleg a végén Helium), a kép és hangminőség dicséretes.
Sőt, mint ha a Thor-ból, a Clash of the Titans-ből és a Prince of Persia-ból is koppintott volna ezt azt.
Lehet hogy lassan sok lesz már ebből és úgy sem tudnak egyedinek tűnni, ha egyébként tényleg azok.Mission: Impossible - Ghost Protocol
6/10
Két darabban néztem végig, mert annyira lekötött, hogy inkább megnéztem van-e emailem, és találtam közben egy MSN ablakot amire visszaköszönhettem.
Nem tudom miért, de teljes meggyőződésem volt, hogy a színészek is legalább hatszor vették fel a kémzsargonos jeleneteket és a végül megtartott felvételnél is nehezükre esett, hogy ne röhögjék rajta el magukat. Én legalább is végig mosolyogtam.
Akció megvolt, látványos is volt. De attól még komolytalanra sikerült az egész és annyira viszont vicces sem lett, hogy ennyire időre folyamatosan lekössön.
A kép és hangminőség itt is pompás volt.
Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Léghűtés topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hobby elektronika
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest