Hirdetés
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Achill3uS
üzenetére
Ford-hoz azért azt mindenképp hozzá kell tenni -szerintem-, hogy azért van egy dolog is benne, hogy a film azért főleg tizenéves fejjel ütött.
értitek, mire gondolok.. ha vki csak most látja először 28-30 éves fejjel ezt a early 90-es évekes filinges filmet, hiába Fero, meg az egész style ami a filmet körülveszi, lehet nem ugy hat azért, mint anno, nekünk. mondom, ha vki most látja előszőr, és nem 16 éves már.. aztán persze lehet h szrul gondolom. Lehet Lorcsival is ez történt, ő sem 15 éves már (ha jol tudom)..
Mindenesetre, kamaszkorunk egyik slágerfilmje volt, ezen nincs is mit beszélni, nekünk legalább megadatott anno, h volt pár ilyen film akkoriban még, ami tényleg jo volt, vagy ezért vagy azért, de lehett imádni, meg bulizni rá/vele/mellette.
Mondjatok egy mostani ilyen filmet nekem...
Örülök, h a 90-es években voltam csiperke. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
üzenetére
jovanna

viszont, nemtudom ki nézte ma éjjel a tv2-t, de az utóbbi időben nem láttam ehhez fogható mozit, gőzöm sincs eddig hogy maradt ki.
The World's Fastest Indian
Anthony Hopkins egy öreg motorost játszik, akinek élete álma, hogy motorjával beállítson egy sebesség világrekordot 1967-ben. mindenkinek csak ajánlani tudom, 10/10. -
Eagle16
addikt
There will be blood
Sokáig a hatása alatt voltam, nagyon tetszett, "mindenképp megnézős" kategória. A vége elég megdöbbentő volt, látni, hogy mit is tesz az emberrel a pénz, és az olaj... 10/10 simán...
-
adalbert1
veterán
Én pár jeleneten és szövegen kellően pihent agyi állapotban fetrengeni tudok a röhögéstől, persze számomra sokat dob Nagy Feró hangja az egészen...
monstre : nekem bejött a war... Jason Stathamet meg nem tudnám más féle szerepekben elképzelni, persze lehetett volna más is Jet Li ellenfele. Mondjuk nekem a Romeo Must Die és a Cradle to the grave is tetszett, azokban szerencsére több bunyó van.
3583-ra valaki?
-
lorcsi
veterán
ez a ford fairlane nem is volt oylan nagy szám, feró szinkronizálta, de nem voltam tőle elájulva
viszont O Brother, Where Art Thou qurva jóü Clooney-val

-
törölt tag
en nem tudom

war
azt kaptam, amit vartam, bar mar regen lattam ilyen yakuzas filmet

de azert nem vmi nagy huha ez a film, mondjuk olyan 6/10
nekem mar unalmas jason statham figuraja...
-
Makaveli
senior tag
Na, megnéztük volna a U23D-t, ha a vége előtt negyed órával nem állt volna le... Leállt a vetítés, és azt mondták nem bírják megjavítani a cuccost. Visszaadták a jegyek árát. De nem az volt a fontos, hogy megkapjuk a pénzt, hanem az, hogy ez volt az első 3D-s mozink a családdal, és ilyen kudarc lett.

De amíg ment, addig nagyon tetszett, jó volt a 3D-s élmény!
-
Makaveli
senior tag
Na, senki se tudja, hogyha nem sikerült középre venni jegyet 3D-s mozira (U23D), akkor nem lesz-e ugyanolyan az élmény?
-
Makaveli
senior tag
Tegnap néztem meg "Az éjszakai urai" című filmet. Nagyon nem kell róla mondanom semmit.
10/10!

-
Achill3uS
nagyúr
elég rég irtam ide... pár filmről viszont egyáltalán nem találtam véleményeket a topic-ban igyekszem azokat leirni...
Lucky You
kellemes pókeres mozi, annyira bejött, hogy megnéztem utána a pókerarcokat is, bár azt azért nem tudja felűlmúlni. 10/7 viszont belefér.The Air I Breathe
nagyon lehúzos maffia film, viszont a jó fajtából, kirakósjáték amit a végén értesz meg, viszont akkor jól elgondolkodsz rajta, sajnos semmi felirat félét nem találtam hozzá, nálunk nem vetitették, szoval csak eredeti nyelven szerezhető be, de sztem érdemes megnézni, 10/7 ezis.American Gangster
a sztori a klasszikus keresztapát juttatja az ember eszébe, ezért az első egy órában szimpatikus figyelemfelkeltő film lehet, aztán néhol felpörög, néhol ellaposodik, a vége pedig egy elhúzott száj, legalábbis nálam :S főleg 2.5 óra után, 10/5, csakis denzel alakitása miatt érdemes megnézni.The Invasion
érdekes film, kicsit schi-fis zombis, de mégsem az... az ötlet elcsépelt de a kivitelezés jobb, ahogyan a szinészi alakitás is, de mégis, megnézed és 1 perc mulva már máson agyalsz. 10/5The Heartbreak Kid
jaj... ben stiller csak ezt a szerepet tudja, de kétségtelenül jól, szórakoztató rágógumi film, 1x nézős, bnővel, 10/4.a sokat kommentelt Jumper és Clowerfield nalam is max 10/3...
most hirtelen ennyi jutott eszembe... -
diablo1984
veterán
war: csodálkozom, hogy 2-3 hete hallottam róla először, pedig nem régi film és már dvd is kitolták! fordulatos, hentes, nekem tetszett!
8,5/10
-
Makaveli
senior tag
Holnap megyek a U23D "filmre". Nem sikerült a moziban a "középsőbb" helyekre már jegyet foglalnom, csak egy kicsit szélebbre. Az befolyásolhatja a 3D élményt???

-
adalbert1
veterán
Valaki tudna ajánlani a Top Secret!-hez és a Naked Gunhoz hasonló filmeket? Ezen a kettőn valahogy még sokadjára is tudok borulni, ha eléggé le vagyok fáradva.
Meg is látszik, hogy nagyjából azonos a készítő gárda. Vagy még ilyen a Ford Fairlane, habár az csak a szinkron miatt poén. -
mark75
senior tag
jumper nem volt nagy szám.kicsit egy siku,és tele klisével.
szerintem sokkal jobb filmet is ki lehetet volna hozni
-
Dilikutya
félisten
93 éves korában elhunyt Richard Widmark.
-
diablo1984
veterán
válasz
üzenetére
de milyen csontváz! melleket már egy orvos egy délután alatt varázsol rá, ami közé már oda lehetne bújni! csontvázság előnye:
- keveset eszik
- kis helyet foglal az ágyon
- könnyű, így mobil
- szép látvány, a sok kövér között
hátrány:
- kitöri a f*rkam(értsétek jól)
- mell csak bóti ha van
- esetleg csontzörgés hallható a hidegben, de nem biztosszóval én inkább a véknyakra esküszök!

-
törölt tag
folytatodik a robotzsaru franchise...
most olvasom exitben...
minisorozat lesz belole... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
uhh, milyen csípője van/volt..
Monstre, a film sztem végül gagyi (lett) , de hangsulyoztam, a lány..hmm.....
ps. de meg amugy us, nekem igazábol, a Serendipity-óta kedvenc, az a film is egy szeretett kis filmem, és abbol ő.. olyan lány pont, akibe egyszerüen csak szerelmes tudsz lenni az utcán.. -
törölt tag
tudom, hogy most utalni fogtok

-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
óóó
igen, őt is
meg őt is, basszus, ha kívánhatnék 3mat az egyik az lenne, hogy mondjuk 20 - mert nem vagyok telhetetlen - kedvenc szinésznőmet megmegmeg
kapnának valami jó kis löttyöt tele afrodiziákummal, aztán hajrá

vááááááá, meg Leia hercegnőt
csak ahhoz vissza kéne menni a múltba pár évet... de szerelmes voltam belé kispöcsös koromban, istenem....viszont így már két kívánság minusz, 20 nő, meg vissza a jövőbe... a 3. meg legyek én a pókember

-
brownus
veterán
válasz
Dilikutya
üzenetére
szép arca van, de 5 kg + jól jönne neki... ebben az új kosztümös filmben, a vágyak és vezeklésben, én majd végig aludtam, de az asszonynak tetszett, kiba egy gizda csaj

mod: de Bódog szülinapot
tegnap a grey klinikára kapcsoltam, és az a fekete hajú csaj bejön, kelli vagy hogy hijják, láttam két részt ebből a sorozatból, nem ismerem a szereplőket... van mit fogni rajta.
ezt a nőt azé megszekszuálnám elölről - hátulról
-
Dilikutya
félisten
Keira Knightley ma 23 éves, fene gondolta, hogy fiatalabb nálam egy évvel
. 
-
Bibby
addikt
Charlie Wilson háborúja: nagyo frankó kis film, Tom Hanks-ben nem kell csalódnom szinte soha. Ajánlom.
-
mazda626
addikt
válasz
Dilikutya
üzenetére
Eztet nem tudom-e mi ez-e.
Rákeresek a filmekre. Kérdezgettem apu + használta ma netet:Ezeket akarom megszerezni:
Bullit (megvan csak nincs magyar felirat hozzá)
Subway
Blazing Magnum
Highpoint
Shaker Run
Double Nickels
Dirty Marry Crazy Lady
The Seven-Ups
The Sorcerers
Speedtrap
Short timeYoutuben kellemes jelenetek vannak belőlük.
-
Dilikutya
félisten
válasz
mazda626
üzenetére
De még mennyire
. És ezt mennyire fogjuk szeretni... az alábbi képen Snake Eye látható, többet nem mondok

Grindhouse? 60-70-es évek B mozijaiból sajnos még gyenge vagyok, de pl a Faster, Pussycat! Kill! Kill!-el lehet próbálkozni, kicsit hasonlíthat a Death Proof-hoz, Tarantino bevallotta, hogy ez a film a hatásai között van. A Planet Terror mellé pedig mehet pl. a Return of the Living Dead sorozat esetleg, az első 3 részig. További címekre én is kíváncsi volnék.
-
diablo1984
veterán
válasz
Thulcandra
üzenetére
természetesen az eredetiséghez ragaszkodtak!

-
brownus
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
a legújabb voxban van egy jó kis cikk az ie1000ről, meg emmerichről, és ott említi, hogy az ő filmjeiben a látvány az első. nem világmegváltó filmeket akar csinálni hanem igazi popcorn mozikat, amiben jó is. az ie10000 meg egy mese...
a stargate dir.cut nálam ebben a kategoriban (scifi és kaland) 10/10
sőt, 90 elején a tökéletes katona óriási volt, nekem legalábbis
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
nna, ilyen aláírással meg én meg sem szólalnék..
#3546 monstre: Emmerich...
Én szmsz Sommers-sel kézenfogva zárnám be a diliházba, h ott csinálgassák maguknak meg az dilinyósoknak a mesefilmeiket tovább..
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Thulcandra
üzenetére
..és a transzszilvániai parasztok milyen jól tudnak angolul...hmm
bocs monstre, magas labda volt.. befejeztem. -
Thulcandra
senior tag
válasz
üzenetére
Ahh én imádom angol humort, Monty Python ; The Good Life sorozat ; Benny Hill ; The Black Adder ; ilyesmik de a családom és más állatfajtákat nem tudtam végignézni
Azthiszem kb a feléig jutottam el mikor elegem lett abból a bogarakat gyűjtő gyerekből, meg hogy nem volt egy poén se 
A Van Helsing meg tényleg jó, igaz semmitmondó film, de látványos, pörgős, zsír

-
Picco
addikt
na tegnap elkezdtem a die hard-okat megnezni HD-ben...
bruce willis-t kb bolyhoskanak titulalnam, baromi fura volt hajjal latni

viszont teljesen meglepett h 20 eves film es majdnem teljesen mentes a tipikus regi gagyi dolgoktol
ma jon a die hard2, kivancsi vok h az is jo lesz e

-
törölt tag
válasz
Tibiajax
üzenetére
ejnyeeee
a van helsing igenis nagyon jo film lett
nem er kinevetni
en mindig full hangeron nezem, elmeny
Csaladom es mas allatfajtak
pihent angol humor, de a jobbikbol
angol csalad az esos angliabol a napsfenyes gorogorszagba koltozik...
azon belul is vagy legalabb hatszor
a csalad egyik tagja sem 100-as
es itt kezdodnek a bonyodalmak
kiakpcsolodasnak tokeletesen megteszi, jot lehet rajta szorakozni
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Miért vagy mazohista?...

Van Helsinget megnéztük tegnap, anno csak divxbe láttam, most végre már jófélle volt az élmény. Nade a film..
<- legyen elég ennyi.. Kedvencem, amikor Kate hercegnő nekilendül az ablakból a kötéllel a híd felé, gyak. szabadesés, ugye
és erre amikor a hidhoz ér már a zuhanással, odakiáltja a Barátnak, hogyaszonyga "dobd a ellenszérumot, elkapom!" ..és a Barát odadobja az óriásinjekcióstűt, term. a lány tökéletesen elkapja, tán még lassult is egy picit, amikor a szép kis kezébe landolt..
Hihetetlen egy film..
A lány viszont gyönyörű volt, bah, öröm volt néznem. -
törölt tag
Overnight
megneztem a filmet, de valaki elmondana, hogy mirol szolt?
-10/10
ja nem, +1 pont eszenyi enikonek, hogy meg mindig tud 30-as not jatszani...The Darjeeling Limited
ez a film annyira rossz, hogy mar jo
sitcom szeru poenok, sztori nem nagy
7/10Rajzas
semmi extra, megis ki lehet birn ia filmet
lucy liu mint vampir, sorban gyilkolja a tobbi vampirt
masodik resz varhato
6/10 -
Integra
titán
-
mazda626
addikt
Planet Terror
9/10
Nincs mit rajta magyarázni, úgy korrekt az egész, ahogy van.
Megjelent már az a film, amelyben egy japán csajszi karját lekapják és a helyére gépágyú kerül és széthenteli mindenkinek az agyát? Nem tudom mi a címe, a de a traileréből ítélve kötelező darab.

-
RedWing
aktív tag
Stephen King's - The Mist [link]
Hallottam/olvastam róla hideget, meleget. Inkább megnéztem.
Kellemesen csalódtam!
Nálam 8/10.
Mivel egy King művet nagyon nehéz jól vászonra vinni, nem vártam túl sokat, de azt kell, hogy mondjam, elég jól sikerül! Engem nagyon megfogott a film hangulata!
King rajongóknak kötelező, horror/sci-fi fanoknak erősen ajánlott!!!
spoiler
Néha a szörnyek inkább viccesnek hatnak mint félelmetesek, de összességében azért nem rosszak. King adaptációból következően nem vártam happy end-et, de így is meglepett a vége!
spolier offMindenképpen megszerzem könyvben is!!!

-
VladimirR
nagyúr
válasz
bagyulajuve
üzenetére
omfg
5.5/10 a mars szelleme?
te mit szivtal -
brownus
veterán
-
bagyulajuve
addikt
Spartan: izgalmas titkosügynökös film Val Kilmerrel. Elég jó sztorija van, és az akciójelenetek sem rosszak. BÁr a magyar szinkron kissé bénára sikerült. Elrabolnak egy lányt, és meg kellene menteni. 7,5/10
Ghosts of mars Jó zene, jó akció, gyenge történet. Sok ellentmondás, de 1x nézhető. A Marson játszódik, és telepeseket megszállnak valami szellemek, és jön az írtás. 5,5/10
-
t1
veterán
Superbad
Te jó ég sokkal jobbra számítottam nálam csak 5/10. De azért egyszer nézhető és van benne 1-2 jó poén. -
Wolverine
félisten
Most kezdődik az RTL-en a Jedi visszatér... (ha már szombaton lemaradtam a Birodalom visszavágról
) -
törölt tag
Kabalapasi
jo kis film, tele jo poenokkal, persze a vegere a szokasos happy end
semmi extrta, de nagyon jo kikapcsolodas masfel orara
7/10Ebredo sotetseg
szokasos fantasy tortenet kisfiu megmenti a vilagot

annyira nem rossz, de nem is jo
6/10 -
Apollyon
Korrektor
Most akkor ezt a Jumper nevű filmet egyszer meg lehet nézni, vagy eszembe ne jusson?
Mindjárt nekiugrok az Ördögűző rendezői változatához.. Kiváncsi vok ezt a verziót még nem láttam, 8 évesen néztem meg utoljára az eredetit

-
RpPRO
őstag
David Webbnek honnan volt allandoan mindenre penze?
-
mazda626
addikt
Estére még a Tökéletes trükk is terítékre került, kéne még vmi vígjáték. Oltári beszaratós röhögős.
Melyik az a film, amikor egy csajnak gépágyú lesz a keze helyén?
-
mazda626
addikt
The Dukes of Hazzard: The Beginning trailer A 2005-ös rész tetszett, kíváncsi vagyok erre is. Csak DVD-n adták ki?

-
ssolitude
őstag
You kill me IMDB
Alkoholista bérgyilkos (Ben Kingsley) nem tudja elvégezni a munkáját (úgymint bérgyilkosság), mert folyamatosan részeg. Jópofa.6/10
-
bdav
őstag
válasz
Kalandor
üzenetére
10 000 bc az nagy tré. nem ajánlom senkinek. Pedig úgy ültem be rá hogy tipikus Emmerich film lesz, de nagyon gyenge.
Egy Csillagkapu vagy egy Függetlenség napja azért teljesen vállalható popcornmúvik, és a Holnapután sem rossz annyira (néhány kifejezetten röhejes résztől eltekintve), de ez... -
csapos2
addikt
Miért van az, hogy a szörnyes filmekben, mindig nyáladzik a szörny, miért kell, hogy csorogjon belőle valami?
-
RpPRO
őstag
Melyiket nezzem meg eloszor?
Letters from Iwo Jima vagy Flags of Our Fathers?
-
Shodan
őstag
Jumper
A filmnek egyszerűen nincs története. Bárgyú ostoba párbeszédek, semmi összefüggés, semmi magyarázat. Olyan mintha az effekt rendezők előálltak volna azzal, hogy nézzétek milyen jó kis ugrós effekteket tudunk csinálni, készítsünk belőle egy filmet.
13 év felett nem ajánlom.3/10.
-
mazda626
addikt
Halálos Hajsza
Az intenzív indítás után picit többet vártam, de kellemes akciófilm. A megvalósítás tökéletes.
7,5/10
Aktív témák
Hirdetés
- Philips Shaver Series 7000 (elektromos 3 fejű borotva)
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- Lenovo Tab M10 HD (TB-X306F)
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE (2020) Oxford Grey 64GB
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA!
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Apple iPad 10th 64GB, WI-FI, 1 Év Garanciával
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

értitek, mire gondolok.. ha vki csak most látja először 28-30 éves fejjel ezt a early 90-es évekes filinges filmet, hiába Fero, meg az egész style ami a filmet körülveszi, lehet nem ugy hat azért, mint anno, nekünk. mondom, ha vki most látja előszőr, és nem 16 éves már.. aztán persze lehet h szrul gondolom. Lehet Lorcsival is ez történt, ő sem 15 éves már (ha jol tudom)..
Örülök, h a 90-es években voltam csiperke.

csak ahhoz vissza kéne menni a múltba pár évet... de szerelmes voltam belé kispöcsös koromban, istenem....

Az új linkeléses módszerben mindig ez szivat meg. 

Nálam 8/10.