Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
brownus
veterán
megnéztem a 28 days later-t ma du., kurva jó film, danny bácsi ezzel is nagyot alkotott
10/10a 28 weeks later is van ilyen jó? kár hogy azt nem ő rendezte...
-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
-
Eagle16
addikt
Látom már volt, sebaj.
-
frame>24
addikt
Jah, csak úgy mondom, h épp tökegyedül ülök egy b*ott nagy üres épületben, szal most még az intro is jót tett
A Mist nekem nem tetszett...nagyon műbábú-hatása volt, meg egyébként sem.azt hiszem, tkp nem is szeretem a szörnyes horrorokat, ellenben a szellemvilágos, hirtelen-hangos-zenés jóöreg reczept mindig karcolja a hátamat
-
Integra
titán
-
tbs
addikt
Indy: ...
Az elején a világítás pocsék volt. A poénok jelentős része túlzottan szájbarágott. Marlon Brandós/Elvis poénok (motor/kés) LeBöfftől ültek nagyon.

A hangulat kicsit Indys, a zene 100%-ig.

Nem nézem meg többet önszántamból.

-
brownus
veterán
a dead zone scifi sorozatot nézi vlki? milyen?
-
Dilikutya
félisten
Abban nincs semmi kivetnivaló, hogy a filmezés miatt szerepelt a Badár Sándorral a reklámban, a magyar nem-kommersz filmre kevés pénz jut, mert elviszi az összeset a sok ótvar szemét "közönségfilm". Más kérdés, hogy a Szőke művészete mennyire értékes/értéktelen, de az biztos, hogy nem mindenki számára befogadhatóak a filmjei, kicsit sajátos stílusa van. De ilyen alapn neked szerintem a Jancsó Miklós újabb rendezései, a Kapa-Pepe filmjei sem tetszenének.
Az a szomorú, hogy sokaknak így kell összekalapozni a pénzt a filmjeikre, miközben a Kis Vuk és hasonlók hatalmas összegeket kapnak. Készültek az elmúlt 10-20 évben is jó magyar filmek, de ezeket fiatal, illetve független filmesek készítették, kevés pénzből. Márpedig ha nincs elég pénz, az nem csak a film minőségére hathat ki, hanem a forgalmazásra is.
-
1010
őstag
pékembert meg ne nézzétek,borzalams,szöke andrás azért volt a upc arca hogy erre a filmre összedje a pénzt
de minek

alig van benne valami vicces,a duma színházból is benne vannak.....de kb amiatt nézhető
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jégkokó
üzenetére
A Tim Burton féle feldolgozást nem láttam még, de az eredetiben elég jól kikövetkeztethető volt, mi is történt. SPOILER: az űrhajó nagyon sokáig volt az űrben (konkrét évszám is volt benne ha jól emlékszem), mire elérte azt a bolygót. Ott a majmok azt mondták, hogy valamikor az ember volt az úr, közben láttunk ásatásokat is régi emberi holmikkal... aztán az egyetlen életben maradt űrhajós a végén szembetalálja magát a nyakig betemetett Szabadság-szoborral. És ekkor totálisan értelmet nyer az űrben eltöltött, hosszú idő, és az egykori emberi civilizáció....
-
VladimirR
nagyúr
nekem tetszett a machine girl is, csak kiscit lassu helyenkent
ami viszont tenyleg szar lett, az a Kiseichuu: kiraa pusshiiez az onion movie viszont nagyon tetszett
-
adalbert1
veterán
-
VladimirR
nagyúr
p.s.: ;-]
-
BITBOYS
addikt
válasz
VladimirR
üzenetére
Hát igen, eredetibbnek tűnik.
Csütörtökön: Az esemény (fincsi a cím)
-
Dilikutya
félisten
válasz
Jégkokó
üzenetére
Komolyan nem esett le?

És jujj: Jude Law exnője is benne lesz Stephen Sommers kommandós-világmegmentős GI Joe-s filmjében. Sienna Miller lesz a Bárónő. A Paramount és a Hasbro közös produkciójában készülő akciómoziban az eredetitől eltérően nem amerikai, hanem európai katonák lesznek. A csapatnevük egy elég hülye mozaikszó: Global Integrated Joint Operating Entity (G.I.J.O.E.), ami egy brüsszeli központtal működő különleges alakulat. És még egy merénylet a G.I.Joe figurákat gyűjtő nemzedék ellen: a főgonosz nem Kobraparancsnok lesz, hanem egy skót fegyverkereskedő, Destro. Bemutató 2009-ben.
-
Tibiajax
nagyúr
REC

Kemény. Nem amerikai, tehát már eleve nehezen lehet gagyi, vagy idióta, Barcelonában játszódik, ez +pont még nálam, de hozza is amit elvártam tőle. Para, feszültség végig. Valaki irta nemrég, hogy rendesen megijjedt egyszer kétszer, hát, azt mondjuk lehetett tudni, hol lesz az a jelenet
(ott kicsire vettem a képet, lehakitottam és félig néztem oda csak..), de ettől függetlenül teljesen rendben volt. Kérdések persze nyitottak maradtak a végén, biztos vagyok a folytatásban.
9/10 -
Bibby
addikt
válasz
Jégkokó
üzenetére
Lehet hogy rossz irányból közelítetted... az eredetiben több volt a filozófia, a társadalomkritika (valamennyire a könyvre épült, bár az a legjobb). Az új meg egy akció-scifi lett, könyvhöz a témán kívül nulla köze van. Végülis kinek mi tetszik.
Wolverine: oké, szállodában pihent, de azért csak beleugrott a jeges vízbe, csak megette a döglött gazellát, csak vizet facsart az ürülékből.

-
DemonDani
addikt
válasz
LucifeI2
üzenetére
Nézd a Discovery-t!

Ott szokott lenne a Túlélés törvényei vagy mi.
Egy csávó aki az angol hadseregnél dolgozott (Bear Grylls), körbeutazza a világot, és minden körülmények között megmutatja mit kell tennünk, ha esetleg ott ragadunk. Esőerdő, sivatag, fagyban, minden amit el lehet képzelni.
Én szeretem, engem eléggé megfog. Nagyon jó műsor! Ajánlom neked is! -
Jégkokó
veterán
Most volt a tv be a majmok bolygója című film feldolgozását. Bár az eredeti film olyan szinten szar volt, hogy az vmi iszonyatos, bár ebbe is voltak hülyeségek, de attól mégis fényévekkel jobb volt. Bár a végét nem teljesen értettem, hogy kerültek a földre a majmok

-
LucifeI2
őstag
Ehhez hasonló filmet keresek, ha esetleg tudna valaki. Szép tájak, vadon, túlélés. A túlélés a leglényegesebb, valamiért nagyons szeretem az ilyen filmeket. ^^
Into the Wild-ot és a Cast Away-t már láttam.
Valamelyik természetfilmes adón volt régen egy olyan műsor, amibe két horgász versenyzett egymás ellen, és csak azt ehették, amit kifogtak. Nem tudja esetleg valaki a címét a sorozatnak?
-
AMD Power
titán
Tegnap megnéztem a Field of Dreams-t. Nagyon jó kis film volt.
-
Integra
titán
válasz
bagyulajuve
üzenetére
mi??? nemár, ez komoly???
mondjuk van nagyon szép mozgáskoordinációja.. -
Integra
titán
-
BioNiCMaN
addikt
válasz
Arnold2
üzenetére
Én kb. 1 hete néztem meg a filmet, és sikerült egy 250 x 170-es posztert beszereznem, úgyhogy most van egy közel életnagyságú Indy-m otthon.

Nekem tetszett a film nagyon, ez van, ezen nőttem fel.
Amúgy egy igazi időutazás volt számomra. 
-
Drizzt
nagyúr
Ondskan. Ez nagyon jó film, tetszett.
imdb -
brownus
veterán
the bucket list, 10/10, egy szívmelengető film, rég volt, hogy egy filmen elsírtam magam
a két nagy öregnek meg 
-
Wolverine
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
Rohdtul remélem, hogy mindaz csak kamuhír akar lenni, hogy

az atomkirály Amcsi Kapitányt az a macskajancsi fogja eljátszani..
[link] -
törölt tag
mi vaaaana?
king kong van a cloverfieldben? hol?
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K 4.2GHz (8M Cache, up to 4.50 GHz) LGA1151 Processzor
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Normál állapotú Galaxy S25 DS 256GB Navy Blue
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
10/10

Ledger abszolút üt az eddig kiszivárgott jelenetekben Jokerként, Bale-ből nem sokat láttunk, Aaron Eckhart Kétarccá válása miatt pedig már rágom a körmöm titokban

.

, 12. lett az 1992-es világbajnokságon