Hirdetés
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Dilikutya
üzenetére
igen, látod, mennyire különbözőek vagyunk?..
én meg pont Jessie-t utáltam. A Suli fasza volt, nemcsak a szemüveges volt a föszereplö, hanem a többiek, DJ, Mark, Camilla (jajj, de bele voltam zugva, istenem, emlékszem..
), Cody a suli padlásán, stbstb.. Imádtam. Nézzétek csak 
-
Dilikutya
félisten
Tudom. De most a filmről van szó. És az továbbra is szar
. A játék sem menti meg.G@ben azaz
. Az jó volt, főleg az a rész, amikor utána jött az űrből egyik fajtabelije, csak épp nem emberi formában, hanem ilyen nagy fekete emberszerű, csúnya lényként. Bár az gagyi volt, ahogy kinyírták 
-
Dilikutya
félisten
válasz
Tibiajax
üzenetére
Arra a disney féle Sulira emlékszem, a vasárnap délutáni disney sorozat összeállításban ment, a víz kivert tőle
. Egy szemüveges lúzer volt a főszereplő, nem? Mondjuk azok a sorozatok nekem sose tetszettek, kivéve az a sci-fi, amiben egy űrharcost száműztek a földre, és volt egy kis röpködő izéakármi felügyelője
. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
ez sem uj dolog amugy, h az amcsi tinifilmekben tizenéveseket évekkel idősebb srácok játszanak. lásd, 90210, mp, vagy a régi disney-s Suli...de mondhatnánk a szivtipró gimit is.. ezeken nőttünk fől, és vhogy mindig is csodáltuk őket, évekkel később jöttünk rá, simán idősebbek voltak akkor nálunk, holott velünk egyidősöket alakitottak..
-
Tibiajax
nagyúr
The Brave One nagyon jó. kötelező.
-
csapos2
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Azt írták, hogy Schwarzi a tulaja volt a Weyland-Yutani-nak, de csak egyszer olvastam a könyvet - 15-20 éve - ezért nem emlékszem rá.
Meg ilyet is írtak: "A Yutani egy ősi japán(vagy kínai?) család, melynek pár tagját anno lemészárolt egy Predator. A rizsevők meg köztudottan sokáig tudnak haragot tartani, ..."
Ez a két verzió, ami legjobban tetszik. ;)) -
Integra
titán
SPOILER
asterix olimpiás története:
aranyos, van benne rakás jó poén, tényleg spontán kacagással, egész jó rímekkel.
szerintem a kleopátra küldetés ennek ellenére simán veri, főleg a zseniális verses fogalmazás miatt, ami messze jobb mint a harmadik részé.
ráadásul brutus-t alakitó idióta fasz, egy agyrém volt, ennyire nem lehet valaki debil..
a francia sportolók behozatala ügyes húzás volt, ahogy a schumis részt se lövöm le, az is rendben volt nagyon
le banner-nek jól állt az ősparaszt megformázása, amúgy sem egy agytröszt az életben, ezért eredetit is alakított
hogy hívták azt a gall nagycsöcsű magas szupernőt??
azt akarom
avp2
egy biztos. az első részt simán veri.
hogy mennyivel? na ebben nem vagyok biztos már annyira.
ugyanis itt se lehetett kihagyni a tipikus amcsi kliséket, lúzer csávó, kemény nő, tuti csaj, gyökér gyerek etc.... szerencsére hullik mind rendesen
lassan indult be, amivel nincsen baj, csak a lassúságba pont hogy belerakják a kliskéket, mint az uszodás jelenet, a lúzer csávó csak elnyeri a jó csajt etc.. szerencsére elég rövid az ilyen helyzet és már fröcsög is a vér, de akkor is bosszantó mégis...
az tetszett, hogy sokkal több elem volt a filmbe átemelve stílusban a könyvekből.
és helyenként már egész jó is volt, főleg mikor ment a gyilok folyamatosan.
sztoritól nem lehet sokat várni, de az alaphelyzet miatt ez érthető, szóval én ezen nem is agonizáltam.
furcsa volt hogy miért csak mr wolf ment egyedül, de a film végét látva én arra gyanakszom, hogy majd a harmadik részben fog megindulni a predator hadsereg a földre, mert természetesen nem pusztult el minden alien vagy a fene tudja...
az viszont nagyon tetszett ahogy a szőke szupercsaj felkenődött a falra, gyors egyszer nyers csatt, hello..
azzal sokat nem tudtam kezdeni, amikor a predalien a kórházba becsattogott és gyakorlatilag lepetézett minden beteget, inkább csak furcsa volt látni.. még jó hogy a kisbabás részt kihagyták a filmből, bár ha könyvben olvastam volna, ott biztos ez a rész is benne lett volna..
a katona anyukát csíptem, a 24-ből a michelle játsza, szóval ő pont rendben volt, nem a világszépe szupernő ordenáré szilikon cicikkel, de dögös mégis, rendben volt és nem is domborította túl magát, hogy ő aztán mindent és mindenkit lelő meg nem durrogtatott nagy dumákat, hogy ő a g.i.jane..
a sheriffet nem tudom hogy keritették a szerepre, de el lehet felejteni ahogy van.
képileg szerintem meglehetősen rendben volt, már az avp1-ben is sok volt a bábú és kevesebb a cgi és itt se volt baj, annyi ügyes maszkmester van sokkal jobbak szerintem még mindig a bábuk ha kitesznek magukért a maszkosok.
a predalien furcsa volt, főleg hogy véletlen mit ad isten, egyben királynő is volt ugye..
viszont a vége meglepett azért, nem gondoltam rá, hogy ez lesz.
az atom az evidens volt, rendben is van, meghalt itt mindenki. és érthető is volt, hogy miért ilyen gyorsan bombáztak szarozás nélkül. mikor az "ezredes" kimondta a nő nevét.
akkor esett le hogy ő tulajdonképpen kicsoda valójában
és hogy honnan ered a cég neve, kiktől...
na, szóval annyira szar nem volt, én még azért majd megnézem egyszer ha dvd-n kint lesz, várom a harmadik részt, ha csak annyit fejlődik a másodikhoz képest, mint ez az elsőhöz képest akkor még nagy mészárszék lehet a filmből. -
tbs
addikt
3 film érdekelne:
The Driver, Gone in 60 Seconds, Bullit.Ha esetleg vkinek megvan vmelyik, és... Szóval... Megkereshetne.

-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Ilyen régebbi filmeket nézni mindig eléggé illúzióromboló. Múltkor megnéztem a Karate Kid 1-et is, hát inkább nevetséges volt mint komoly.
Utána meg azon borultam meg, hogy a főszereplő huszonévesen 15 éves gyereket játszott.Közben megnéztem a 8mm-t is, még most is tetszett, Cage a szokásos, Gandolfinihez meg illenek az ilyen szerepek.
-
Arnold2
őstag
Egy kis szösszenet.
Most beszéltem egy régi gimis osztálytársammal a filmekről.Általában ha moziba megyek akkor 80%, hogy ő is ott van. Általában egyezik a filmes ízlésünk,szóval elég jól el szoktunk beszélgetni a témáról.
Most is MSN-en dumáltunk.E pár sor tükrözi a mostani filmes kultúrát ill. a mainstream filmek mínőségét:
Ywan: star trek trailert láttad?
Arnold: persze
Ywan: kiváncsi leszek hogyan cseszik el
Arnold:
Arnold: most már nem azért nézünk filmeket,hogy szórakozzunk,hanem hogy hogyan rontják el
Ywan: igy van -
Topiccsendőr
addikt
Ne haragudjatok, ezt meg kell osztanom veletek. Ezzel indult a napom...
Szóval, John Rambo. Valószínűleg már látta sok ember közületek a nagy kaliber előnyeit közeli gépállásban, TÁK-TÁK-TÁK-agyvelő fröccs. Fej gurul...stb.
khm. Telefonálós-nyerhetős műsor, nem szeretném említeni a címét... nagyon aranyos középkorú női hang. Máris elképzeltem Joli nénit: két gyerek, egyik 17 a másik 22, takaros ház, kerttel, amit mindennap gondoz szépen. A szomszédokkal nincs haragban. A szemetet szelektíven gyűjti. Az elgázolt macskák teteme az út szélén meg szokta viselni...Erre mit nyert? Nah mit?
Két jegyet a John Rambóra
kééész. -
Elhunyt Selmeci Roland 38 évesen
.nyugodjon békében -
Arnold2
őstag
válasz
üzenetére
Kis túlzással, de igen.Bár ez az én véleményem (tessék ezt szem előtt tartani). De így, hogy már láttam a két filmet, az első, nálam, nagyon veri a 2. Majd ha többen is látták kis társaságunkból akkor elkezdem felsorolni mind azt a rengeteg hülyeséget ami nem tetszett,de addig nem akarok semmi poént lelőni.
-
dragonfx
veterán
1/2 spoiler
aha értem, persze ez mondjuk tényleg parás hogy nem anynira félelmetes szerintem.mint az alapváltozatok, meg szerintme rövid is nagyon ez a kettes.Nekem is a 2 és a 4 tetszett legjobban...lett volna mit fantáziát belevinni....SPOILER
pl a babák hova tüntek akiket a főlény megtekintett de szemmel nézve nem nyírta ki őket..mega terhes anyás történetet is továbblehetett volna vinni..netán valami oylan szert amire allergiásak..meg 1 predatort küldeni nevetséges...komolyabb vérfacsaróbb harcokra számítottam...Nem baj ma vagy holnap megnézem a rambot
-
törölt tag
en is lattam, indexen meg sg-n is kint van...
az utobbi par evben nagyon sok autobaleset van a szineszekkel... -
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Mortal 1-et szerintem még én is általános iskola vége fele nézhettem, akkoriban bejött a film... Ma meg már meg se nézném, valószínűleg elég gagyinak találnám.
Alienből meg szerintem abszolute az 1-2 a favorit, az 1-ben találták el legjobban a parázós hangulatot, a 2-ben pedig az akciójeleneteket.
-
Integra
titán
ma megyek asterixet nézni aztán avp2-t...

-
PazsitZ
addikt
[link]
Bár sorozatjunkie-s hír, szinkron, de filmszinész is volt. -
Dilikutya
félisten
válasz
üzenetére
Félek tőle. Nem látom sehol Wes Craven nevét, és Robert Englundét sem. Főleg utóbbi nélkül nekem elképzelhetetlen a Rémálom, bár azért Wes sem árt, mégiscsak ő csinálta az első részt (a hetediket is, de azt nem szeretem, többi szvsz jópofa, nézhető). Mostanság a mainstream horror eléggé gyenge, nem túl bevállalósak a stúdiók. Marcus Nispel rendezte a 2003-as texasi láncfűrészes remake-et, az mondjuk jó szaftos volt, de egyébként nem különösebben kiemelkedő, és ő fogja a legújabb Péntek 13-at és az elmebeteg Alice Csodaországban feldolgozást is. Damian Shannon és Mark Swift a Freddy vs Jason és a készülő Péntek 13 forgatókönyvét írta, előbbi kicsit viccesre sikeredett. Bár viszonylag jó filmeket alkottak, én félek. És ha nincs Englund, az egész nem ér semmit.
-
törölt tag
-
I_Am
veterán
válasz
brownus
üzenetére
Az első olyan film(sorozat) volt ami nálam megelőzte a Ryan-t. Van sok háborús film ami megelőzi, de azért a ryan hangulatilag, érzelmi szálakat tekintve nagyon fel van építve, egyik kedvencem. BoB-t mióta láttam első helyen van. Egyszerűen nem lehet abbahagyni, ha elkezdted nézni. De a dokumentumfilmet ne felejtsd majd el megnézni a végén.
Én megmondom a frankót az utolsó rész végén elérzékenyültem amikor a kisöreg mesélt. Most is kirázott a hideg mikor ezeket a sorokat írom. 11/10-es film.

-
brownus
veterán
band of brothers milyen? hasonló stílus mint a saving private ryan csak sorozatban?
tv.comon is, meg az imdb-én is 9 felett kapott... -
I_Am
veterán
válasz
dragonfx
üzenetére
Látom nem értetted meg a lényegi mondanivalót.
Avp messze, nagyon messze elmarad az Alienektől, még hasonlítani sem szabad hozzájuk, akárcsak a predatorokhoz sem.
Valamiért még mindig nem voltak képesek megalkotni azt, amit anno a játékban sikerült. (avp) Egyszerűen azt a félelmetes hangulatot, hogy minden második percben eldobtam az egeret és ugrottam a monitor elől.

Ha csinálnának egy olyan avp-t aminek a hangulata megegyezne az Alien2-jével, akkor megemelném a kalapom. De úgy látszik hálivúdban manapság ez nem eladhatónak számít. Pedig ha tudnák...... -
Tibiajax
nagyúr
válasz
dragonfx
üzenetére
ezaz...
dragon. spoilert akkor ird, amikor konkrét tartalmi dolgot említsz, és fennáll a határozott esély még arra, h sokan nem látták/láthatták még. sima jellemzőnél, egyéni vélemény esetén nem kell írni.#2523 Jégkokó mortal 1, a film?..
mikor néztük mi még azt, mikor volt az tutkó film??..95körül?..15évesen?...amikor még a game is nagy szám volt..
bazz, picit lemaradtál rola, mai szemmel, mit reméltél töle mégis, kiv. lennék.. -
dragonfx
veterán
Spoiler
persze az alienek jobbak sokkal, de az 1x nézhető nem azt jelenti hogy jó nálam....
ennyire nem jött be a film ?
Szerintem az alien 3-4 igenis faxa filmv olt...
spoliert mikor is írjam? amikor jót írok 1 filmről vagy csak szimplán véleményezem?
... a spoiler nekem más jutat eszembe...például -
Arnold2
őstag
AVP2: pfff
Komolyan mondom, komolyan mondom... ááá hagyjuk
-
Dilikutya
félisten
válasz
Arnold2
üzenetére
Ebben a filmben hatalmas potenciál van. Akciófronton nyilván nem lesz baj vele, Nippe tisztes iparosmunkát végzett a Spawn-ban, Segal és Van Damme pedig még mindig nagyot rúgnak. A sztoriban (ami kellően gagyi, de valószínűleg ez volt a cél) és a két akciósztár összeeresztésében viszont rengeteg magaslabda van, kellő ön/iróniával ebből fergeteges film kerekedhet, éppúgy, mint Bruce Campbell a My Name Is Bruce-al. Kíváncsi leszek erre a filmre.
dragonfx, az Alien 4 mit nyújthatott? Szerintem irtózatosan gyenge film lett.
-
Jégkokó
veterán
Tegnap néztem meg a mortal combat 1 et, mert egyik haverom mindig mondogatta , hogy az első rész milyen jó, hát megnéztem. Ilyen szar filmet és rég láttam már. A verekedések is nagyon bénán vannak megcsinálva, meg a főellenséget is 2 rugással legyőzi
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dragonfx
veterán
Tud valaki AVSP2-höz magyar feliratot?
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
csapos2
üzenetére
ávéikszen. nézegettem kicsit, nekem vajon milyen kilátásaim lesznek vásznat illetően. nem lesz egyszerü, bár, én asszem maradok a gyárinál. nemtom, ugy vagyok vele, ha két kilot kiadok a gépre, ennek 15%-át rá fogom fordítani a vászonra, főképp, h láttam már, mekkora különbség van, még vászon és vászon között is. De, ettől függetlenül maximális respect az olyanoknak mint te, akik megcsinálnak maguknak egy ilyen szintű munkát.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
üzenetére
kár, h amig a plazmaágyúd nem tudja legalább a 720-at, addig igazábol nem is látsz jobb képet, mint egy jobb minőségü dvd kép. Ergo, jelen pillanatban ott tartunk, hogy Monstre teljesen el van ájulva a friss HD-élményektől, holott, nem is látott valóságban high defination képet, csak, valamit. Persze, egy macskának nem kell sok, h doromboljon

Csapos. fasza lett a vásznad, még csak most volt szerencsém látni, másik forumban.

-
csapos2
addikt
Jól tudom, hogy holnap lesz a magyarországi bemutatója az AVP2-nek?
-
törölt tag
tegnap leultem/fekudtem es megneztem a dragon warst
igaza volt mindenkinek, aki azt allitottam hogy sz*r...
hol van ilyenkor egy bay, spielberg, lucas vagy jackson?
2 dolog tetszett a filmben: az egyik a film masodik feleben levo agyatlan zuzas a varosban, a harc a kigyoval es a minisarkanyokkal
a masik dolog, amin megborultam, amikor az oreg nenike at akart menni a drothalon
na akkor lefordultam az agyrol 
egyebknet a film 0/10 meg a 720-as felbontas sem menti meg...ha mar 720: sikerult megszereznem a bsg 3 evadat 720-ban...hat ez allati jo
sztem ennel jobb minoseget kar is produkalni egy 42-es plazman...
persze mondom ezt ugy, hogy siima s-video kabellel van osszekotve a geppel, es elvileg a tv csak 1024*768-at tud...
de meg a 960*653-as reszek is kituno minosegnerk tunnek, foleg a kis 640*350-es avik utan...
azt hiszem gyarapitani fogom a hd rajongok es gyujtok taborat
-
törölt tag
nem tudtam, hogy letezik folytatasa a 8mm-nek
de amit a magyarok csinaltak, annak semmi koze az amerikai veriohoz, ezert is van kavarodas, mert hiaba irod be, nem biztos, hogy azt talalod meg, amit keresel
Antal Nimrod ugy jon a kepbe, hogy sztarokkal fogja forgatni a kovetkezo filmjet, mig a magyar 8mm-nek koze sincs hollywoodhoz

Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Google Chromecast topic
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Windows 10
- További aktív témák...
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- AKCIÓ! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), Cody a suli padlásán, stbstb.. Imádtam.

Mennyire igaz vazze...

.nyugodjon békében

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)