Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
lorcsi
veterán
ez a wolverine nem volt valami nagy durranás...mondjuk annyira szar sem volt hogy bealudjak rajta.
-
Integra
titán
star trek 9/10
telitalálat a film, szigorúan csak angolul!!spoiler:
mikor pike chekov nevét próbálja meg induláskor kitalálni, illetve chekov először megszólal és megpróbálja az azonosítóját bediktálni, hát az valami frenetikus
absz eltalált karakterek, bones király, sulu a monoklijával, csekov sírva röhögős, scotty is, uhurát meg szétszexuálnám

végig pörgős akció, nem áll le, csak pár percre levegő vételre, közben röpködnek a régi shattneres időszak stílusú poénok folyamatosan, úgy repül el a 2 óra, hogy észre sem veszi az ember.
végre egy film, amit érdemes végignézni. -
_az
senior tag
oscar díj!!!

-
Psytróger
tag
Esetleg tudnátok nekem is ajánlani valami jó tékát priviben?
Előre is köszi! -
Pitterix
őstag
Ip Man
Bíztam benn, hogy az előttem írt dicséretek alapján jó film lesz.
Hát marha jó volt!
9\10
-
BITBOYS
addikt
adalbert1: Jujuj, remélem engem sem vágtak ki. Rég jártam arra.
-
Face8814
őstag
Elcserélt életek
Szenzációs. Rég volt rám film ekkora hatással, mint ez.
Joli kisasszony nem tartozik a kedvenceim közé, de ebben a szereplen félelmetesen jót alakított.
Nyomokban spoiler gyanús sorok következnek:
A negatív karakterek közül a századosé vitte a prímet. Olyan szinten volt "bicskanyitogató" egész film alatt, hogy legszívesebben kifejeltem volna a monitorból.
A befejezés is mondhatni tökéletes volt, viszont közel sem lehet teljes happy end-ről beszélni.
A történet megrázó, brutális, de egyben lebilincselő is.
9,5/10 -
Pitterix
őstag
As Good as It Gets: eljött az ideje, hogy megnézzem és megérte!
Pedig régen a címétől is felállt a szőr a hátamon.....8\10
-
Jadro
veterán
Na megnéztem végre. The Curious Case of Benjamin Button 8/10 Klasszul megoldották a maszkokat. Az elején a kis törpe öreg különösen tetszett. Olyan kis szánnivaló volt. Elgondolkodtató és megható.
Kedvet kaptam egy Forrest Gump ismétléshez, de most már HD minőségben.
-
BITBOYS
addikt
No egy kis csemege: Gamer 2009
-
Pitterix
őstag
Twilight: Mivel elég sokan leszólták, nem vártam tőle sokat, de kellemesen csalódtam! Bár inkább romantikus film, mint vámpiroskás "eksön"....
7\10
-
-
brownus
veterán
válasz
VladimirR
üzenetére
egy halcyon riliz van nálam, és eddig nem találtam hozzá feliratot. a konténerben van egy angol, de nekem kell a magyar... köszi a linket
PazsitZ, lekaptam a Tiédet is, tack
(#11331) Arnold2, azt ne felejtsétek el, hogy egy szaros pg-13at látunk!!! a t4-nél is!
1 év és lesz "R" verzió is -
Pitterix
őstag
Changeling
em hittem volna, hogy ennyire jó.
Már az első 10 percben megfogott valami és csak úgy repültek a percek....8\10
-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Nekem valahogy furcsa volt, mert sokkal több akciót szoktam meg tőle (ha nem is a Rambokra gondolunk, de bármelyik Rockyban is több az action)... Ja, First Base...
Ami a furcsa, hogy a "rosszfiú" se az a kőkemény filmekből visszaköszönő főgonosz...Mondom, ha akkoriban látom, biztos legalább akkora kultfilm lenne mint pl. az Ölve vagy halva
, de így hogy nem volt része az életemnek nem tudok vele mit kezdeni...Végre beszereztem a Sok hűhó semmiért című alkotást is, na az pl. nagyon tetszett mikor a tv-ben adták jó pár éve. Valamelyik nap meg is nézem, kíváncsi vagyok hogy ugyanolyan élményt nyújt-e mint mikor régen láttam.
Arnold2 : huhhh, imdb pontszám nem valami ütős.

Tibiajax : na igen, a tökéletes illúzió megteremtésében nyilván szerepet játszik a látvány is.
Én is szeretem a HD filmeket, de egyszerűen HDD-vel nem bírom... Kellene pár terra tárhely (szeretem megőrizni azokat a filmeket amiket meg fogok nézni mondjuk 1-2 éven belül biztosan újra)... -
Arnold2
őstag
válasz
Tibiajax
üzenetére
Nálam ez a film 10/10-es. Nick Cage itt még jó színész. A történet és a végkifejlett agydurrantó.
Nekem nagyon bejött.(#11359) adalbert1: A király nevében.
A többieknek akik elkapcsoltak: azért ne essünk túlzásba, nem volt olyan rossz film ez. A rakás jó színész itt megmentette a filmet szvsz. Boll csinált már sokkalta de rosszabb filmeket is. -
Tibiajax
nagyúr
válasz
adalbert1
üzenetére
én nagyon szerettem, mai napig szeretem a Lock uppot. Egyik kedvenc sztallónés filmem. Picit nyálas néhol, de, jo kis film volt az. Határpont...

ps. biztos jo xvidben is, persze, nem is azért mondtam, h a minőség szerepet játszik az értékében. Viszont baromi jó volt a tényleg tiszta kék szőnyege szövetét, a lakást látni csillogva, ragyogva, részletgazdagon. Szerintem, rásegített kicsit az egész hülyeségére

-
adalbert1
veterán
válasz
Tibiajax
üzenetére
Nekem xvid-ben is tetszett annak idején...
A bosszú börtönében : Ha ezt még úgy 90 környékén látom, akkor biztos gyerekkorom egyik kult filmje lenne... Így sajnos csak egy gyenge 4/10... És ki a fene találta ki, hogy Gesztesi legyen Stallone magyar hangja... Kb. bárhol meghallom Shrek jut róla eszembe.
-
Tibiajax
nagyúr
Trükkös fiúk (Matchstick Men)
Nick Cage powa. Fasza kis film.
9/10
ps. érdemes hd-ban megnézni -
Integra
titán
megnéztem ezt a statham filmet a retken..
uhhhh, nagyon belehetett b@szva, mikor ezt a filmet elvállalta..
-
Dilikutya
félisten
Crank 2
Előrebocsátom, nekem az első rész nagyon tetszett, de ezzel a szarkupaccal egyszerűen nem tudok mit kezdeni. Nem az a bajom, hogy képtelenség, hogy erősen ZS kategóriás, hanem az, hogy egy ótvar rakás híg szarkupac. Volt ugyan pár poén, amin mosolyogtam (az elején az olajos puskás vallatás odabaszott
), de sem Amy Smart lenyűgöző teljesítménye, sem David Carradine beugrása nem tudta feledtetni, hogy az operatőrnek és a vágónak végig epilepsziás rohama volt, úgy rángattak mindent. Gyakorlatilag nem volt egy nyugodt pár másodperc. De ezt lenyelném, ha nem lenne az egész már túlontúl szar és baromság. Erre a filmre nincs mentség. Aki azt mondja, hogy Uwe Boll csinál szar filmet, az nem látta még a Crank 2-őt.
2/10 -
Face8814
őstag
válasz
üzenetére
Érdekes ez a két film. A Mementót 3-szori nekifutásra sem bírtam megnézni, míg a Pillangóhatás az egyik kedvencem.
Ami pedig a "Gáj Ricsi" filmeket illeti a Blöff nekem sem tetszett, míg a Ravaszt egy jó közepesnek ítélném. A Spíler itt figyel nálam már vagy 2 hónapja, de még bele sem kezdtem.... -
dragonfx
veterán
pár filmről:
Spancserek..szerintem unalmas egysiku vontatott film, többet vártam
=2Egy boltkórós naplója...ari a csaj de a szerepe ejjj
...nem kéne...amugy a film jó érdekes szerintme tanulságos is.
=4Szalagavató...tipikus fiatalos film, a sztori jó, rémisztő de jó. = 4
Quantum csendje..nekem bejött volt már jobb 007.es film de ez is jó. = 4
Screamers 2....az ilyne filmek nekem mindig etalonok....= 5
Szextúra...a címe alapján mást vártam..szerintem sablonos uncsi....más szereplők kellettek volna = 3
Ironman....klassz bejövös.akciódús. = 5
-
B€zs€
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Jackie Brown-t is tudom ajánlani!
Hatalmas film!
-
-
Face8814
őstag
Megnéztem a DragonBall-t.
Hát a rajzfilmhez nem sok köze volt. Songoku-t meg kicsit hasonlatosabbá is tehették volna az eredeti "szereplőhöz" ( Zseniális Teknősről nem is beszélve ).
Igazi B kategóriás múvi, DragonaBall rajongóknak "különösen kerülendő" címkével!
3/10 -
VladimirR
nagyúr
válasz
brownus
üzenetére
nagyon nagy film, csak ajanlani tudom
bar teny, sokaknak nem tetszik, ahogy kevertek az animaciot a filmmel, de nekem ez is nagyob bejott benneamugy van par magyar felirat opensubtitles-en, illetve felirtaok.hu-n isazok nem jok a te verziodhoz?
-
Jégkokó
veterán
-
Integra
titán
-
Arnold2
őstag
Ma voltam egy doppel Spass-on:
X-Men Origins: Wolverine
Hát ez is megvolt. Igazából nem szeretnék sokat írni róla mert tudom Wolvi már nagyon várja. Annyiban csalódtam a filmben, hogy nem volt semmi extra, én többre számítottam. A történet jó volt (nem tudom mennyire pontos, majd Wolvi megmondja), a szereposztás is egész jó (Liev Schreiber specc nekem bejött). Viszont a látvány, hááát eléggé el olcsó jánoskodták. Volt pár igazán jól megkomponált jelenet (látványügyileg), de volt pár olyan is (igaz nem fontos jelenet) mintha a "8 éves öcsém rajzolta volna zsírkrétával". Szóval úgy érzem elég szépen hatott rá a válság

Az a baj, hogy egy erős átlagos filmet hoztak össze, semmi nagy durranás (persze szerény véleményem szerint). Vagy lehet hogy már túl sok Bay filmet néztem és beleégett a retinámba.
De ezt leszámítva egész jó volt, szóval ne vezessen félre senkit, a kicsit negatív hangulatom
Star Trek
Ebben a filmben pozitívan csalódtam. Sokkal rosszabbra számítottam. Történet jó, színészeket egy idő után meg lehet szokni, az egy két "érdekes" jelenet elmegy, de ami igazán ütött az a látvány: naggggyyyon szép volt. Le a kalappal. Már alig várom a HD változat kikölcsönzését. Az is tetszett hogy egy kicsit humorosra vették a figurát szóval volt pár mókás jelenet is, amiért én piros pontot adnék.
(ráadásul a Trek volt a 2. film így eléggé látszott CGI és CGI közti különbség, nem tudom mennyi pénzből gazdálkodtak, de szerintem az lehetett, hogy az első filmben inkább a színészekre költöttek többet.)Summa summárum egy egész jó délután volt, két jó filmmel. Megéri rájuk befizetni, szóval irány a mozi!
-
Pitterix
őstag
Punisher: War Zone: jó lövöldözős, véres akció.
Már vártam ilyent!6,5\10
-
Dashes
őstag
Terminator Salvation új, 4perces clip
-
Dilikutya
félisten
-
törölt tag
Spiler
nagyon bejött a film, mindig is szerettem guy bácsi filmjeit, nálam ezzel is örömet okozott
élveztem a filmet, a poénokat, a csavarosságot, a szálakat...
nem pontozom, egyszerűen leültetett a tv elé és élveztemSzex telefonhívásra
ugyanaz, mint az előző, még pisilni sem keltem fel az ágyból
-
BITBOYS
addikt
Hö

28 Days Later... (2002)
... aka 28 Days Later (UK: closing credits title)
... aka 29 Days Later (USA: longer version) -
Pitterix
őstag
Dying Breed: na ez jobb volt, mint az előző.
De miért olyan ostobák a szereplők a horror filmek nagy részében??!!
5,5\10
-
Pitterix
őstag
Ong bak 2: azt hittem sosem lesz vége.
Sokkal többre és jobbra számítottam.....Csak a verekedés miatt:5\10
-
brownus
veterán
válasz
Wolverine
üzenetére
district-9-trailer-megint-ezuttal-cenzuramentesen/ ez jó lesz
vki látta már wolvit? mennyire lett szar, hogy nem "r"?
(#11312) Arnold2, tarantino még nem nyúlt mellé, most sem tette

-
sasa134
addikt
Paul Blart: Mall cop
nagggyon jóó! szétröhögtem magam a figurán! semmi komolyra nem kell számítani, a vége is előre kitalálható , de mégis, az oda vezető út nagyon szórakoztató. Tuti megnézzük újra nagyobb baráti társaságban. Klassz vígjáték. 8.5/10
-
bagyulajuve
addikt
Fast and Furious: Az egyik legegyszerűbb történet, amivel találkoztam. Szupi csajok, közepes zene, jó verdák és akciók. Tipikus popkornmozi, 1-nek elmegy 6/10.
Repo! A genetikus opera: hát sokat nem tudok róla mondani, nehezen emészthető, de jó film. Mindenkinek ajánlom, érdekes kérdéseket vethet fel az emberben. 8/10.
Tropa de elite: brazil film, rio de janeiroi nyomornegyedben játszódik főleg. Az ottani különleges rendőri osztag, a BOPE harcát mutatja be a film, mely igaz történet alapján íródott (az egyik forgatókönyvíró a srác akiből a filmben BOPE rendőr lesz). A film első fele elég lagymatag, de aztán belelendül és az utolsó 30 perc igazán jól sikerült. Egyértelműen kötelező darab, jól kiegészíti az Isten városa című még jobb filmet 8/10.
-
Pitterix
őstag
Porgi l'altra guancia: az örök halhatatlanok!
Nincs pont, csak:

-
Dilikutya
félisten
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Ilyen ez a serdülőkor, a lányok tovább fejlődnek mint a fiúk
. -
Dilikutya
félisten

Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Számlás
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Samsung Galaxy Z Flip 7 256 GB Kék Használt állapot 12 GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Előre is köszi!

em hittem volna, hogy ennyire jó.

.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)