Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
TrueGooner
üzenetére
Én egyáltalán nem arra gondoltam, hogy költeni kellene rá vagy bármi ilyesmi, elhiszem, hogy top csapatod lehet freeben is. Esztétikai szempontból írtam, hogy nekem nagyon átláthatatlan, túl sok a menü, egyszerűen túl sok minden van benne, ami lényegében felesleges mivel szemmel láthatóan nem ezek a dolgok vonzzák be a játékosokat.
Hiába lehet benne football managert is játszani, meg utánpólást kinevelni, ifiket behívni a keretbe, tréning központokat létrehozni, fagylaltos kocsit kihelyezni a pálya elé, ha a játékosokat ezek nem érdeklik, ők egyszerűen csak egy letisztult, könnyen érthető focis játékot akarnak egy szintén könnyen átlátható ranking rendszerrel.
Én pozitívan állnék egyébként a peshez, fasza lenne ha végre leverné a fifát és tetszik ez a koncepció meg a cross platform lehetősége, csak valahogy az egésznek olyan érzete van már a főmenüben is, mintha valami indie játék lenne, nemtudom...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Alphajack MSH V1 mágneses autós telefontartó szellőzőre (Magsafe kompatibilis)
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Mi 10T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest