Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
PROHARDVER! témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
beírok már ide hogy meglegyen oldalt.
Elolvastam eddig a beírásokat én se várok sokat, de valahogy a tavalyi kihagyás után hiányzott. Az ára meg ahhoz képest, hogy gyakorlatilag minden nap játszok vele 2-3 órát egy éven keresztül még olcsónak is mondható
Persze nem olyan mint egy lemezes AAA játék ami ok hogy drága de legalább eladható, mert mire ezt eladnád nem ér semmit.Lehetne majd beszélgetni a legoptimálisabb kezdésről. EA Play 10ra, early, applikációban baxakodás, esetleg akinek van a 4600 fifa pont legjobb felhasználása.
Ez utóbbi nekem a nagy kérdés. Várni valami promót vagy elpattintani gold pakkokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze nem olyan mint egy lemezes AAA játék ami ok hogy drága de legalább eladható, mert mire ezt eladnád nem ér semmit.