- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Honor profi iPhone másolásban
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K.J
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Bocsánat tényleg nem igazán volt egyértelmű mit akarok. A lényeg a hátvéd soron van. Varane jönne Lindelöf helyett, mert nyílt egy untrade Mendy, aki jobb lehet, mint Telles, így cserés.
De a túloldalra is kellene egy jobb védő, aki linket adna Akénak, mert egyelőre őt nem cserélném, tetszik. Walker személye talán jó választás lenne.
A középpályán, mint mondtam Fernandest érzem gyenge pontnak, még Sissoko is hamarabb szerez gólt, de akkor megpróbálom cm Brunot. Köszönöm!
Legutóbbi hozzászólásodat látva elbizonytalanodtam VDS kirakása kapcsán, mert ha jönne Varane, akkor kaphat linket Courtoistól, de van untrade ter Stegenem is, csakhogy én is tapasztalom ezt a "kapusbetegséget" , így tök mindegy ki van ott. Jelenleg még Pope, aki szerintem jó. Nála éreztem azt, hogy tényleg próbálja menteni, ami menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- ASUS Vivobook Pro 3K OLED 120Hz Notebook! Intel Ultra 7 155H / RTX 4050 / 16GB DDR5! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest