- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
Edgar2621
üzenetére
Banyek abszolút nem megbántani akartalak, a félkövérítést szimplán esztétikai szempontból használtam, mint amolyan címadásként a hosszú bekezdésnek. Szerintem jól néz így ki, nem szeretem ha olvashatatlan ömlenynek hat az írásom, ennyi volt mögötte, kérlek ne láss ebbe többet.

Értem egyébként mire gondolsz és ez jogos is, a profi futballhoz már kell egyfajta tehetség, gondolkodásmód, játék intelligencia, elhivatottság, ez nyilván minden kor nagyjaiban benne van és így pl a mai edzésekkel, taktikai tudásbázissal Puskás ma is valószínű nagy játékos lenne. Én pusztán úgy értelmeztem ezt az időutazós felvetést, hogyha úgy ahogy van, azt az embert azzal a fizikummal kiemelnénk a multból és belehelyeznénk egy mai PSG-be pl. akkor ott nem állná meg a helyét, mint sztár játékos. nyilván a megfelelő edzéssel, felkészítéssel már más a helyzet.

Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Sorozatok
- Assetto Corsa Rally
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Apple MacBook
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest