- Magisk
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Garmin Forerunner 965 - csúcs
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz
Ezekiel.
üzenetére
Igen, azért nem azt írtam, hogy év eleje
Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.Jó olcsó lett ez a Mattheus
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Milyen autót vegyek?
- Androidos fejegységek
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 8 BT
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) bill IR kam gar
- Eladó Xiaomi Redmi Buds 8 Lite!
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én úgy szoktam csinálni, hogy a játék megjelenése előtt befizetek a Prora, így a leghamarabbi időponttól már elérhető a játék teljes verziója, aztán még 1 hónapot, majd black friday alatt leárazzák a játékot és még így is olcsóbban jössz ki, mintha a legelején megvetted volna az ultimate (legdrágább) változatot. Plusz kapsz 24 előrendelői csomagot is. Persze az akkor is meglenne, ha kapásból az ultimatet vennéd. De akkor is jobban megéri így, mert egyrészt olcsóbb, másrészt 2 hónapig játszhatsz mással is.
Így lehet ki is rakom majd, de legalább is egy jó opció lesz.