- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Telekom mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MWC 2026: Óriásakkut tuszkoltak egy szupervékony hajlíthatóba
- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Gratula!
Szép eredmény!Én kb 4 hónap után mentem rá legalább a Gold3-ra, meglett. Pár meccset inkább kiléptettem, mert nem volt kedvem gürizni. Rivals Rank1 bánja :/. Nem ez volt életem WL-e de a 2 pick volt szem előtt, a statisztika másodlagos.
Az utolsó győzelemèrt 2x (2 meccsen) szivatott meg a gép. Amit lehetett kihagytak, VDS nem egyszer gól vonalról szedte ki a labdát, ziccer kapusba (mindkét meccsen VDS védett). Aztán az egyiket 11esekkel buktam, másikat meg simán.Utolsó meccsen meg minden is összejött, de a gép nem hagyta hogy nyugodt legyek, 2 kick off gólt nyeltem be. 6-3 után lépett ki a srác.
4312-nél mik a beállítások? Vagy semmi extra?
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én webappba nyitottam őket csináltam kb 10 dbot, jött sok 85-84es, meg az első kettőben volt egy Hendo meg egy Firmino
Jobb, hogy nem ingame nyitottam mert WOnál elhittem vna, de mégse
Még egy 20 csomagot csinálok hátha jön egy Unitedes lap aztán ennyi, én se szóróm el rá a coint, inkább megveszem majd aki kell és kész 
Milyen pakk jön majd az elitért?! 3db pl tots?! Ha ott belenyúlsz szép summa jön
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Milyen routert?
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jobb, hogy nem ingame nyitottam mert WOnál elhittem vna, de mégse
Még egy 20 csomagot csinálok hátha jön egy Unitedes lap aztán ennyi, én se szóróm el rá a coint, inkább megveszem majd aki kell és kész