Hirdetés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
Egyébként érdekes ez: fogalmam sincs, hogy hogyan, de megnyertem az 5 osztályozó meccset még a trial alatt, pedig nagyon messze vagyok a világverő csapattól. Tegnap este a maradék pár órában nyomtam pár DR meccset, ott azért már fent voltam a DIV2 szopórolleren
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Son_Martial_Rashford_Rodrigo_Allan_Roussillion meta lapok mindenhol, dragback özön, el is vertek jó párszor, nem egyszer közöm se volt az egészhez, bár egy győzelem és egy döntetlen is összejött, meg persze DNF, furán kifagyó meccsek. Mindezt úgy, h a Fifa 20-at végig Div 5-ben töltöttem, de van egy tippem, hogy ennél idén sem lesz jobb