Hirdetés
- iPhone topik
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
elod22
üzenetére
Megmondom őszintén nem tudom mit gondoljak róla. Alapvetően tetszik meg elégedett vagyok vele de!
-Egyrészt sok ziccert ront(mondjuk az utóbbi 2 napban mindenkim és a védekezésem is esik szét szóval a netemmel van valami)
-Másrészt nálam iszonyat bal lábas amit nem értek mert elméletben jobb lábas. Ehhez képest ballal iszonyat erővel lövi a labdákat míg jobbal mindent kihagy a tekerésen kivül
Előny:
-Dribbling(meglepően jó) [link] . Tényleg nagyon jó a cselezése nem úgy mint mondjuk Podolskinak akinél sír a labda konkrétan.
-Tekerés. Ez olyan Szoboszlai+Henry szint. Tényleg bárhonnan bármikor képes betekerni.
-Passz. Dalglishnál fényévekkel jobb passzolásban így Kenny kikerült szélre egy félidőre Reus meg csatárban.
-Fizika. Sokan mondjátok, hogy nem számít a fizika meg hasonlók, de én szeretem ha 80+-os fizikája van egy csatárnak mert sokkal nehezebb fellökni. Ezért sok "átfolyós" gólja van. Pont ezért akarok egy Sanet is mert játszottam már ellene és brutális volt mikor Brunoval ütközött aztán úgy kellett felkaparni a földről Brunot

Hozzáteszem 7 chemen van nálam szóval ez is okozhatja a problémákat de alapvetően megvagyok vele elégedve. Neki egy középső cam poszt állna jól de nálam egyébként mind szélen mind csatárban jó.
Ma elvileg fog jönni egy Emre Can szóval Akanjival meg Benderrel gyerekjáték beépíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független Silver új akku
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel bontatlan! 1 év Apple jótállás
- Apple watch Series 10 46mm cellular jet black bontatlan 1 év Apple JÓTÁLLÁS AKCIÓ!
- Szép állapotú iPad Pro M1 256GB wifi + cellular. Kijelző karcmentes. Kamera résznél mintha lenne egy
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP - 99 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest