Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
válasz
bubuska10
üzenetére
errefelé indulj
Bejelentkezel, kiválasztod milyen jellegű problémád van, és a kapcsolat formáját (chat, email, stb).
Ha végigmész ezeken, akkor nagy valószínűséggel egy kedves indiai fiatallal fogsz beszélni, aki bár nagyon segítőkész, sajnos nem tud semmit tenni az ügy érdekében
Az én esetemben sajnos benne volt, hogy tényleg én hibáztam, volt akkoriban egy pick sbc ahová a legalacsonyabb ratingű lapokat is be lehetett szórni, esténként telefonról sokat megcsináltam, simán lehet, hogy tényleg benéztem, szóval elhittem nekik.
Ha te biztos vagy a dolgodban erősködhetsz, de sok jóra ne számíts

Amúgy ha már problémák: más tényleg 2 pakkot is kapott a FUT birhday-re? Én nagy nehezen kaptam tegnap egy Prime gold playerst (november végén kezdtem, ezek szerint nem toltam olyan sokat, mint azt az asszony állítja
), de második csomagnak se híre se hamva... Mondjuk szinte mindegy is, amilyen értékű lapokat nyitok mostanában. Tegnap feljutottam a div4-be, kaptam érte 20k-t, gondoltam ünnepeljünk, vettem egy 100k-s promo pakkot. Ha jól emlékszem 79 volt benne a legnagyobb rating
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Spórolós topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nikon D3 Profi szett
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash CF8 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest