Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Woodslave
félisten
szerintetek Allan milyen? megéri a 87-es a 86-os informhoz képest a külömbséget?
-
K.J
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szerintem a Panasonic szarabb, de van egy másik, ahol csak egy fényes csík van, a pályát hosszában kettészelve (nem tudom a nevét), na az még mocskos.
-
Digestive
veterán
válasz
Jamesford
üzenetére
Jó ez a swap neked, nekem meg baromi rossz.
Értem, h valakinek tetszik, mert feladatot ad, változatos csapatokkal kell csinalni, stb. De én meg hányok tőle, h nem a legdurvább lapokkal tolhatom, amiket eddig kitermeltem kereskedésből és kiraktam sbcből töredék áron, mint amennyiért most a piacról megvehetném. És a kereskedést, sbczést bárhol bármikor lehet csinálni telefonon. Így volt a 19ben is év végére a padon Prime Ronaldinho, Henry stb lapok, mert nem fértek be a kezdőbe...
Na pont ez volt a céljuk, h ezt megöljék és vagy szopunk a szar hulladék ugandai kínai ligás first owner anyja picsájával, VAGY vegyé ződet! Fújj hányok ettől. -
Zimmi91
addikt
válasz
MrArchibald
üzenetére
Hiába találsz 1000 alatt, ha first owned kell, szóval neked kell nyitni a játékost, a vett már nem jó ide, max Squad Battles-be , de oda szerintem még kevés leszel
-
Kristof_94
nagyúr
Agyon kellene ütni az olyanokat, akik még mindig a Forest Park Stadium-t használják...

-
thebigK
addikt
Kb fel millaert (pc) ki lehet a legjobb cam, wide cam a jatekban?
-
MrArchibald
csendes tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Na például olyat még nem csináltam egyet se, most megnéztem és akár össze is hozhatok belőle valamit. Van jó pár játékosom amit sztem betudok áldozni
Icon swapos küldikhez meg sajnos vásárolnom kell pár játékost, mert egyik csapatom sincs meg teljesen...van esély 1000 coin alatti játékosokkal swapot megcsinálni?

-
MrArchibald
csendes tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Ritka amikor jó meccset tudok játszani...ez igaz
squad battle része emiatt számomra kicsit jobb mert van siker
legközelebb amikor játszok akkor bele vetem magam az icon gyűjtésbe, megnézzük meddig jutok vele. úgy látom hogy, azzal lenne valamennyi előre lépés csapat szinten, azt nem várom hogy majd egy icon rugdos el valameddig, de legalább a csapatom pofásabb lesz 
-
A.Winston
tag
Alisson előtt Donnaruma volt sokáig meg pár felejthető, mert seariA-ként indult a csapat.
Aztán egyszer nyitottam valamikor tavaly év vége fele és ég és föld volt érzésre. Azóta kicsit félek kapust váltani. TStegen-t mondjátok meg érzem is bikának ellenfélként mindig, de őt nem tudom hogy hoznám be. VDS nem győzött eddig meg ellenfélként - bár online ritkábban jött, nem biztos rá szeretném elpazarolni swapokat. Handa eladható, ha nem jön be.Odegaar-on rajta vagyok már. Akkor ő lesz az utód ott.

-
A.Winston
tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Köszi srácok, Messi jó ötlet!
Bale -t szerintem nerfelték pár hónapja. Mikor voltak küldik vele, akkor nagyon nem bírtam mit csinálni ellene, azóta beleszürkült a mezőnybe. Bár lehet csak csapat javult, meg talán egy kicsit a védekezésem.
Carlos helyett Smalling + S.Trippier + Matuidi menne akkor meglenne Griezman kémiája. Csak kéne egy jó serieA vagy ikon kapus, Alisson meg eddig (kb 2 hónap) tetszik nagyon. Bár nem tudom Griezman mennyire számít jónak, hogy körülötte forogjanak. Untradeable lap, de elég sokat esett az ára, hogy beáldozható legyen lassan sbc-kbe is.Messi cam vagy st-ként brillírozik inkább?
-
Woodslave
félisten
válasz
MrArchibald
üzenetére
hát nem irigyellek. kezdő csapattal nem sok hely van ahol egy jót tudnál játszani az biztos. Sztem a Div 10-ben is ugyanez a helyzet.
Ha kell egy ikon mondjuk 5-6 ra sztem simán van esélyed a gépet verni world classon nem olyan bonyolult, meg 2-3-at be tudsz húzni online is előbb utóbb
Egy Hierro vagy akár Van der Sar azért dob egy div 9-es csapaton
-
MrArchibald
csendes tag
Nálam a fő probléma az hogy, div9-ben szenvedek és sehogy nem tudok feljebb jutni...januári kezdéssel, csak olyanokkal találkozok , ahol iconok és nem tudom milyen játékosok sora van
egy két olyan beesik, ahol valószínűleg hasonló a helyzet mint nálam, frissen kezdték.
amikor 5-6 golt kapok egy meccsen (vagy többet) teljesen reménytelennek tartom a dolgot
de a kedvemet még így se töri le és mindig leülök elé és próbálkozok
(csak akkor hagyom abba amikor használhatatlanok a szerverek és csak pislogok h mi történik a pályán, mert közöm nincs hozzá)
Ehhez az icon swap-es dologhoz még hozzá se szagoltam, azt se tudom hol kezdjem vagy mit csináljak hogy őszinte legyek
-
dracox
addikt
Amúgy abszolút járható út lenne ez mindenkinek csak a köcsög EA-nek nem.
Egy baby ikon járna szeptemberben amikor megjelenik a játék x ideig lehetne aktiválni (hogy meglegyen az a minimális előny akik pl csak karácsonykor veszik meg a gamet), egy Mid ikon a téli időszakban és tavasszal a TOTS időszakban egy prime..
Azt követően már úgyis mindenki készül a következő szériára már.. -
Jamesford
csendes tag
Nem rossz dolog ez a SWAP téma, csak nem így ebben a formában.. Jó az, hogy kicsit változatosabb a játék, vannak feladatok, több játékost/csapatot próbálsz ki, nem lesz unalmas..
Ami nagyon rossz az a first owned része, meg az, hogy pl: a saját kereteddel akiket fejleszteni szeretnél azokkal sokkal kevesebbet játszol mint az előző részekben..
Esetleg még amit írtál is, hogy rivalsban kell ezeket teljesíteni.. a jobb játékosok esnek vissza pár osztályt és tönkre teszik a divizió rendszert.. Talán ha lenne egy küldetésekre való online rész, akkor ott azok szenvednének akiket érdekelnek a SWAP-ok..
A lényeg: Nincs igazság !
-
Aguinaga
őstag
Pont ez jutott valamelyik nap eszembe: kiadhatnának ennyi erővel egy FIFA20 Icon editiont, ami tartalmaz mondjuk 50 tokent, és minden ikonnal lenne valami értéke tokenben is kifejezve, aztán mindenki annyit meg azt vesz ki, akit akar. Így akár egykori kedvencekre is lehetne pazarolni... Pesze az EA a jelenlegi rendszerrel jobban keres (de én, aki nem vett fifapontot ps4-en, 2 hónap után egy rakás szar csapattal állok.... Ha lenne ikon edisön, lehet, azt vettem volna)
-
Woodslave
félisten
nyilván mi más szinten vagyunk ezért máshogy is látjuk/éljük meg ezt a dolgot. Én nem tudom feltétlenül azt mondani hogy ez rossz/jó. Magam részéről - aki nem tud játszani hiába küzd (de majd egyszer a fifa 22-ben
mert úgyis megvesszük) - ad némi célt a játéknak. Mert hiába "dolgozok" egyszerúen bármennyire is fejlesztem a csapatot kb div 7 közepe a csúcs ahova eljutottam. És ez nap nap után igencsak frusztráló. Persze lehet ezek a swapos baromkodások csak hátráltatnak, de mint írtam kicsit kevésbé idegelő igy kikapni, de teljesen elhiszem hogy aki komolyabb szinten tud játszani, jobban szeretne a jó csapatával a játékra koncetrálni mintsem jóval gyengébb csapattal kínlódni baxógépek között 
-
freddyadu
senior tag
Mivel a WLem utolsó 6 meccse teljesen értékelhetetlen, tudna valaki egy használható védekező és támadó taktikát ajánlani az utolsó peccshez?
Köszönöm szépen.
-
nrico
tag
Igen, most olyanok - magasabb szinten lévő - kényszerülnek szórakozni olyan szinteken, amik nem az övék. Mindeközben nem tudnak koncentrálni a saját szintjükre maximálisan. Aztán ott vannak az alsó szinteken a még nem túl jó és/vagy kezdő játékosok, akik szenvednek attól, hogy a jobbak alázzák őket. (főleg, ha már van egy jónak mondható csapatuk és jön egy gyenge kinézetű csapat. (ide sorolom magamat is)). Ez elég nagy frusztrációt tud okozni.
Na ez nem tudom kinek jó. De a játékosoknak biztos nem.
-
MdewC
nagyúr
Aki kitalálta ezt a swappozást a rivbe, azt lekéne vágni mint egy disznót.
-
Jamesford
csendes tag
-
Woodslave
félisten
na két 81+ os upgrage pack Javi Martinez 84 (bundás csapatba jó lesz elrohangál középen a 48-as paceval) meg Company
Nem tudom miafaxt próbálkozok még mindig
-
drachoHUN
senior tag
-
A.Winston
tag
Sziasztok,
Kis tippre kivancsi lennek erositeshez. Tudom nem egy acelos brigad, meg elso szezonom igy csak az alsohazban tanyazok, szoval megvaltast sem remelek, csak az a milla elkezdi egetni a tenyerem lassan. Headliners smalling is van, de felek kezdeni, hogy lassu lesz.Igy vannak linkek. [kép]
4222-t probalnek jatszani. Aouar a 2. cdm. -
nrico
tag
Én reálisnak 8 swap játékos kiszedését látom. Mivel egy sincs így elég csak hatot, ha jól láttam (6 után már csak tízesek vannak). És hierro a kiszemelt.
84-es Ödegárd megvan így a first owned LLiga csapat tagja is lehet, közben mehet az ő küldetése is.
-
arpo04
őstag
Az elégtétel: mikor a német player üzenetet ír a végén és sír mert elverted. Az érzés felbecsülhetetlen, minden másra ott a fifa pont.
14/3 lett a vége és maradt 13 meccs.Cam posztra kellene egy icon, 600k van eddig, vagy gyűjteni kellene meg valakire, mint Kristóf?!
-
Kristof_94
nagyúr
Sokan azt mondják, hogy azért nem foglalkoznak a PC-s csalókkal, mert igazából nem veszítenek vele semmit. A 2 fő fejős tehén a PS és az XBOX, ha a fifa pontból származó bevételeket nézzük a PC hozzájuk képest kb. egy sovány kecske.

Tavaly volt egy jó kis "anti cheat" program, amivel láthattad az ellenfél csapatát a mezválasztás után. Aki ismeri a PC-s fifát az tudja mekkora segítség egy ilyen pl.a draftban. Idén viszont nem készült el, szóval ez ennyi. Csak reménykedhetsz, hogy végre normális draft ellenfelet ad vagy olyat aki nem csal WL-ben. -
Woodslave
félisten
Na jó begyujtottem a serie a swapot meg 4 van a first ownedből hála a főnök felvilágosító postjának
sajnos francia bundas jatekosom csak 3 van
-
arpo04
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem fifa de EA által kiadott játék az Apex... ott a fejlesztők megunták a csalókat és hardver bann. Aztán ment a sírás a fórumokon a csalók részéről, de ez senkit se hatott meg.
-
K.J
senior tag
Konzolon és magamon kívül vagyok, valaki legyen kedves leírni nekem mennyi offline swap lap van most, amit teljesíteni lehet?
Köszönöm! -
Mrguba
őstag
Gyerekek ez a KEAN sbc hova lett ?
Ennyire szar volt el is vettek? -
Kristof_94
nagyúr
válasz
dracox
üzenetére
Nekem régen csinálta párszor, de mindent felugrót letiltottam, azóta semmi.
Néha olyat szokott, hogy bezáródik, mintha alt+f4-t nyomnék, de ez szerintem a gép hibája, nem bírja a VGA...
Amúgy nem ide illő téma, de elvileg van már olyan "csalás", aminél az alt+tab-ra nem dob ki, sajnos itt tartunk, hogy ez kell. Auto-win csalók ellen meg tényleg nem hat semmit, mivel egy trainert használnak és csak pár gombot kell megnyomni, nem kell ablakot váltani, nem tudom az EA-nek ez miért nem esik le. Emlékszem már 10-15 éve is ilyen trainerek voltak a játékokhoz...
Szerintem nagyrészt lesz*rják mi van PC-n, az SB top 100, draft és a WL is tele van csalókkal, jelenthetik őket 100-an is, nincsenek bannolva. Ma is jött egy "green timed finishing" csaló, de szerencsére higgadt maradtam és 3-0-nál lépett. Természetesen az originen hiába kerestem rá a gyerekre, nem találta a profilt. -
dracox
addikt
PC-n másokat nem dobál kifele ez a sz*r az asztalra?? mintha nyomnám az (alt+tab) kombót.
Egymást követő meccsen már másodjára csinálja ezt. Van valami buherálás hogy ledobatom az ellenfelem vagy mi a pöcs?? Két gépem van és mind a kettőn szoktam ezt tapasztalni.
Hihetetlen, hogy ezt nem veszi ki az EA a PC-s verzióból (coincsalók ide vagy oda azok úgyis megoldják). Emiatt bukja az ember a meccseket.
-
ali75
aktív tag
Üdv.!
A 87 Jovic lapot érdemes kirakni? Valaki ha kirakta kérhetek véleményt?Köszönöm!
-
Kristof_94
nagyúr
Ja, csak a fene akart megint SB-t nyomni, de akkor már lehet behúzok egy tokent...
-
Woodslave
félisten
Na a hollandokkal megcsináltam két kör alatt hat meccsből. Olaszokkal meg irány div 9
-
eM'82
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Az első pár gól/assziszt, 4 meccsen rúgj gólt bárhol lejátszató. SB is alkalmas rá, én is ott nyomtam le.
-
Kristof_94
nagyúr
Odegaardos küldetés első részénél azt a játsz vele 4 meccset gyorsan át akarom ugrani. Ha mondjuk SB ellen megyek, belövöm amit kell majd rúgok pár öngólt amíg ki nem dob, akkor is érvényes?

Vagy ha valakinek van kedve holnap PC-n megoldhatjuk egymás között!
-
eM'82
addikt
válasz
gabigyerek
üzenetére
Azért szerintem lehet azt érezni/látni mikor valaki egy jól bejáratott low budget csapattal tud is jatszani, vagy a gép tolja. Szegényke mem értett hozzá :)
Amúgy te mire költöd a coinokat, ha nem fejlesztésre? Fitness lapokra?
Woodslave: Friendliesben eddig 1xer találkoztam normálissal, többi úgy küzdött mint ha WL meccs lenne. Pedig ott aztán tényleg nincs győzelmi kényszer.
Más is úgy van ezzel, hogy kell az első WL meccs előtt egy bemelegítő DR, vagy SB meccs?
"Hideg kézzel" nekem nem megy a meccselés, ha egy jobb jön szembe. -
Woodslave
félisten
Tegnap vhogy nagyon nem ment a friendlies. Nem tudom miért. A harmadik faxkalapnal már két öngólt rúgtam essen már le neki de nem... Nacerre rairtam pedig soha nem volt ilyen de csak annyit hogy nagyon jó és kedves játékos..
Az alap hogy amikor én rugok gólt egyből hagyom a masikat..
-
K.J
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Egyelőre elment a kedvem ettől a játéktól. Rohadt szar a community.
Én, mint jótét lélek, hagyom gólt szerezni (látványosan), erre dabel.
Menjen a francba az ilyen. Inkább nem segítek senkinek. Lehet olyannal dob össze a sors, aki pont egy rendes ember, de nem fog érdekelni.
-
Woodslave
félisten
Ezen a héten a sbt az ikon swapnak rendelem alá. Minden csapatot a legerosebbet kivéve megpróbálom most a hollandokkal az első négyből hármat behuztam. Az utolsó csapat nyilván skip. Remélem a következő körben lesz két bronz
bárcsak az online is igy menne
-
Aguinaga
őstag
Dilemmában vagyok, mert lesz 17 swap kártyám (WL-t nem játszom, amúgy lehetne 18), a csapatban a legjobb RB Walker (alap lapja), csatárok között meg Firmino és Lacazette, szintén rare gold lapjaik.
A swap ikonok közül kijönne RB Zambrotta + egy 6 swapos akárki, vagy egy CF Raúl és még egy 6 lapos valaki...mert 7 lapos nincs.
Csapatban már meg van Hierro lapja, védelemben moments Schär, illetve Lenglet.Melyik érné meg jobban, ezen dilemmázok. Egy jó csatár jól jönne, de nem tudom, Raúl van olyan jó? Vagy maradjon az RB?
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Zimmi91
üzenetére
Szerintem holnap esek neki a swapnak, ma este dolgozom. Van egy francia/ligue1/first owner keverék csapat, elég szedett-vedett, de hátha nem kell vele sokat szenvedni. 13 van most a WL győzelmes miatt, 5 kell még.
Ha még sz*r lap is jön, a többi ikon nem érdekel.WL-ben 29/20, megvan a gold 1. Amikor 15 győzelemmel álltam, volt még hátra 12, na mondom ebből csak 5 kell. Ja persze, utána 6 meccsből 5 bukó volt, szóval az utolsó előttin lett meg...

Kölcsön Henry a 2 utolsó meccsen megmentett.
-
K.J
senior tag
Szükségem lenne egy fasza jobb hátvédre!
Semedot most vettem meg Vidal link miatt, de túl kell adnom rajta, mert nem igazán jött be, még Odriozolat is jobbnak éreztem.
Nézegettem POTM TAA-t. Ha jól emlékszem Kristóf, te kiraktad. Tesztelted? Bejött? Megéri? -
Edgar2621
őstag
Szigma tényleg üde színfolt folt, kár hogy leállt. Csinálhatná azt, hogy nem játszik csak ír ide a szokásos stílusában valamit, már az is elég lenne.
-
MdewC
nagyúr
Szigmát PS-en is rég láttam.
-
Zimmi91
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Kristóf, mikor nyitod már ki a MID csomagot?! Váron a képet Schmeichel-ről
-
Woodslave
félisten
válasz
Zimmi91
üzenetére
lb-ben ott van futmas Rousi
Sztem elég jó még. Mondjuk teljes oldali wingernek nem biztos hogy elég. Az a baj, hogy a két felállás amit próbálgatok (4-2-3-1 és a 5-2-1-2 pont nem ugyanaz a pozicióból hiányzik játékos) Az elsőbe egy bármelyik oldali cam kellene aki LM-LW-ből indul, a másikba meg egy CDM aki a védőnek beeső cdm helyett elviszi a középpályát, vagy cb-be esik be. 4-2-2-2-t szoktam még de ott két cdm-el elvagyok. Hiába kezd Felipe Anderson, Okocha, Di MAria, vagy rakom be mondjuk Orsicot, elég mélyen lévő cm-ek lesznek 5-2-1-2-ben nem nagyon érzik a dolgot.Sajnos Perisic ikon sbc-ben landolt pedig az nem rossz lap.
Annyi bajom van ezekkel az sbc-kel hogy nagyon nincsenek magas ratinges lapjaim
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 4 - 14" - Ryzen 5 pro 7530U, 16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Squad Battle részre gondoltam, amit elkezdenék 
Értem, h valakinek tetszik, mert feladatot ad, változatos csapatokkal kell csinalni, stb. De én meg hányok tőle, h nem a legdurvább lapokkal tolhatom, amiket eddig kitermeltem kereskedésből és kiraktam sbcből töredék áron, mint amennyiért most a piacról megvehetném. És a kereskedést, sbczést bárhol bármikor lehet csinálni telefonon. Így volt a 19ben is év végére a padon Prime Ronaldinho, Henry stb lapok, mert nem fértek be a kezdőbe...

Nem tudom miafaxt próbálkozok még mindig
bár amilyen first owned francia ligás francia csapatom lenne nem biztos