Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
amúgy miért 3-0?azoknak is döntetleneknek kéne leniük amiket nem játszottam le,NEM?amúgy meg nem igazán van időm msn-en fent lenni mert most sem othonról írok.
amúgy meg fentsoktam lenni msn-en elérhetően és senki nem ír hogy játszam le a mecseket,amúgy most is fentvagyok,és nem igen látok senkit fent akivel játszanom kellet volna
[Szerkesztve] -
BlueSkyBoy
tag
Én most egy angol hartmad osztályú csapattal kezdtem carrer-t és felakarom őket jutattni a Premier Leauge- be ami eddig nem olyan nehéznek tünik így az első szezonban mert még nem kaptam ki. Itt az a lényeg hogy a csapat tagjai fiatalok legyenek én így taktikusan a Campbridge Unitid -ot választottam mivel itt mondenki fiatal max. 25 éves

-
Harrylles
aktív tag
Azt tudom.
De ha átigazolási időszak van, akkor, hogy igazolok? Már megtaláltam a Transfer Market-et (vagy ilyesmit) és ott amikor átigazolási időszak volt, lehetett válogatni a csapatok közül. És ha én kinéztem egy játékost, akkor, hogy veszem meg ha van elég pénzem? Enter? -
Fo(c)us
csendes tag
FC Barcelona - AC Milan 0-2
Gólszerzők: Pirlo (11es) a 78 percben valamint Sheva
Óriási lendülettel és 3 helyzettel kezdett a Barca, de a Milan hamar észbe kapott és kiegyenlítetté vált a játék. Helyzetek mindkét oldalon.
A második félidőben Milan fölény a 78 percben meghozta az eredményét. Egy buta szabálytalanságot követően a játékvezető a tizenegyespontra mutatott.
Pirol magabiztosan az balra mozduló kapus mellett a kapu jobb oldalába lőtte a bőrt. Nemsokkal késöbb az összezuhant Barca megkapta a kegyelemdöfést. Tomasson(?) szaladt le az alapvonalig majd az ötös közeléből átívelt a hosszún érkező Shevcsenko fejére, aki bebólintotta a lasztit. -
[pod]Diablo
őstag
nekem is jó játékosaim vannakPL:ronalddinho,R.ferdinánd,T.Rosicky,Káka,Reyes
ők is benne vanak csak az a baj hogy már 2012-ben járok és ott már nincsenek olyan jó játékosok és most van egy 96% csatár aki a JUvéba játszik és az istenek se akarja rladni mert kevés a játékosa és már 3-2 éve nemtudom megvenni azt a játékost és ez teljes idegbaj
,de amúgy nagyon jó a még Gerard is ott volt.amúgy te melyik évben jársz?
ja és én 4 és fél csilagos vagyok.És vannak 19-éves játékosaim akik 90 és 94 százalék között vannak
[Szerkesztve] -
[FH]bekem
csendes tag
Nem azt mondtam h ua játékossal (pl.te) mondjuk a Nyíregyháza egy szinten van a Juvéval. Hanem hogy eccerűen ezt minden játékos belőtte vna ha ugyaninnen ugyanígy, ugyanúgy futásból ugyanakkora lövi meg.
Hát jah a Fifa kb. 2000 óta haldoklik...a '03 még csak-csak, meg mondjuk esse rossz xboxon, de pcn vhogy nemjó
-
[pod]Diablo
őstag
-
[pod]Diablo
őstag
ze sztán nyomod a mecseket.

á
én már le szeretném játszani Bálnital a mecset mert sok uj tactikát kidlogztam,hogy remélhetőleg sokkal több mecset nyerjek
amúgy gratu naygon jól nyomod
itt az ideje hogy valakitől kikapj
(és az remélhetőleg énleszek)én holnap remélhetőleg behozom a remaradásom -
[pod]Diablo
őstag
oksa,én ma máe leszeretném játsazni Bálintal a mecset(ha lesz)
és még talán fócussal is letudom játszani ha lenne msn-en de mostanába ninccs

Remélem sikerülne lejátszanom vele a mecset.
és Hajrá.sok nyert mecsnek kéne lenine mert a Juve nagyon alhúzott,mostantól csak nyerni szabadna hogy legyen vlami izgalom.

-
Fo(c)us
csendes tag
Az odavágón tuti a 3 pont, de a visszavágón te lennél diablo ergo csak 3 pont lenne. Egyébként meg nézz a tabellára, magabiztosan vezeted, ergo túl jó vagy hozzánk képest per pill. De jön még kutyára teherautó

Taktiára nem tudok mit mondani. Egyelőre tapogatózom.
Eddig a 4-3-3 ra sok helyzetet tudtam kialakítani, vesztes szituban hasznos lehet, de nemrég valami őrült kombót játszottam, talán 4-3-1-2 lehetett vagy valami ilyesmi.
Szerintem erősen ajánlott a 2 csatár, és a támadást közvetlen segítő kp, ezért a 4-4-2 nem szimpi. 5-4-1 el is próbáltam már kihúzni meccset, de akkor sanszom se volt gólt szerezni. -
Fo(c)us
csendes tag
Ok, akkor góllövőlista mehet az első fordulótól, tehát minden eredményt így kellene beírni:
Barcelona - AC Milan 1-3
Gólszerzők: Eto' illetve Kaká, Tomasson, Pirlo (p. azaz penality)
Lapok: xy (ezt az első fordulóról kihagyhatjuk, mert nem néztük)
Érdekesség: blabla
Kaka góljában nem vagyok biztos, lehet hogy az is Pirlo volt
Patch egyeztetés fontos! Úgy vettem észre, hogyha csontra nem stimmel egy akkor már nem megy. Juve-val is teszteltem.
Ugyanakkor mit csináljunk ha valakinek több patch-e van fent? Én nem úgy vettem észre, hogy azokat csak úgy simán le lehetne szedni... Szóval minden fordulóban reinstall? HM? -
Fo(c)us
csendes tag
1.fordulóból még hátravan: Juve-Chelsea meccs, fix 1 ex nálam

2.fordulót lehet szervezni: MUFC-Juve , Chelsea-Barca , Milan-Arsenal
Heti 2-3 fordulóval még elég pörgős lesz a bajnokság, úgyhogy hajrá, ne lazsáljatok!
Még valami: Nekünk (jó nekem...) voltak problémák a connecteléssel, mivel Frank-nek 3 patch (cinema, linesmen, ''fatgui'') is fent van, így csak akkor sikerült a játék amikor felraktam én is. Nem tudom a többieknek is ugyanezek megvannak e, vagy volt e már szó erről, lehetőleg ne akkor derüljön ki amikor a meccs lenne. -
Fo(c)us
csendes tag
Szerintem némi kommentet megérdemel Frank-kel való összecsapásunk.
Meccsriportot nincs kedvem írni, csak vázlatosan:
1-0 ra vezettem Eto kiugrását követően elsőre védett a kapus, majd a kipattanót már bebelsőzte.
A milan gólja: Kaká kb 20 méteres szabadrúgásból ficak, Pirlo tizenegyesből és Tomasson bal kapufás lövése akadt be 20 méterről.
Érdekesség, hogy további két tizenegyest kivédtem
Írjatok ti is, na meg a góllövőlista !!! -
Juve
aktív tag
Tehát akkor eddig majdnem lezajlott egy teljes forduló

Arsenal-MUFC 3:3
Barca-Milan 1:3
Juve-Chelsea talán ma
Ha nem lett volna mindenkinek világos....azért ide leirom...nincs hosszabbítás a meccseken!!
A héten mehet a 2. forduló tetszőleges ütemben....és az eredményeket ide a fórumba írjátok lécci!! -
Fo(c)us
csendes tag
Üdv !
Látom végre alakult a bajnokság!
Szerintem legyen hetente egy forduló, mindegy melyik nap, így nagyobb valószínüséggel le tudja egyeztetni a két fél a meccs időpontját. Minden héten vasárnap estig le kellene játszani a meccset.
MSN-em perpill nincs, ha nem gond akkor le emilezem az időpontot a Milan vezetőedzőjével.
Tom kicsit problémás vagyok, de még nem játszottam online fifát, úgyhogy nem is tudom hogy kell
Pls help! -
Juve
aktív tag
Megvolt a sorsolás közjegyző jelenlétében természetesen.

A 10 forduló menetrendje a következő:
1.forduló: Arsenal-MUFC , Juve-Chelsea , Barca-Milan
2.forduló: MUFC-Juve , Chelsea-Barca , Milan-Arsenal
3.forduló: MUFC-Chelsea , Juve-Milan , Arsenal-Barca
4.forduló: Chelsea-Arsenal , Milan-MUFC , Barca-Juve
5.forduló: Arsenal-Juve , MUFC-Barca , Milan-Chelsea
6.forduló: MUFC-Arsenal , Chelsea-Juve , Milan-Barca
7.forduló: Juve-MUFC , Barca-Chelsea , Arsenal-Milan
8.forduló: Chelsea-MUFC , Milan-Juve , Barca-Arsenal
9.forduló: Arsenal-Chelsea , MUFC-Milan , Juve-Barca
10.forduló: Juve-Arsenal , Barca-MUFC , Chelsea-Milan
A szabályok: A játék nehézségi foka world class-on legyen, 6 perces félidő legyen beállítva, radar használata tilos, les…fáradtság YES
.
Időpontokat nem írok egyelőre. Amit még kérek, hogy mindenki cserélje már ki egymással az MSN címét és akkor ott találkozhatnánk meccsek előtt. Én úgy gondolom, hogy egy időpontban több fordulót lenne érdemes lejátszani….és az sem baj ha nem teljes fordulót….tehát ha vki nem ér rá aznap…akkor ráér bepótolni máskor.
Ha vkinek vmi észrevétele, javaslata van a résztvevők közül…..írjon bátran! -
Juve
aktív tag
Nos tehát eljött az idő arra hogy lezárjam a nevezést az első PH Ligára.
A következő emberkékre számítunk
:
Pod_Diablo: Arsenal
Fo(c)us: Barcelona
Juve: Juventus
sbalint: Manchester United
Tigiri: Chelsea
rank27: Milan
A menetrendet estére kirakom...az időpontokat meg megbeszéljük majd közösen,hogy hogy lenne jó. Elsőre egy szimpla 10 fordulós...tehát oda-vissza meccses bajnokságot kellene nyomni.......és majd ha úgy látom,hogy jól halad,akkor lehet még ebből egy 20 fordulós is!Csak rajtatok áll!
A szabályokat is majd este közlöm. Akinek még nincs patch-e a játékhoz...az meg szerezze be addig
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az iparágon belül elsőként tervezett 10 nm alatti DRAM-ot a Samsung
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Egyéni arckép OFF
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Apple MacBook M3 Pro 14, 18GB RAM 512GB SSD elado ujszeru Gyor
- Flydigi Vader 3 Pro wireless hall effect kontroller eladó
- 9440 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

De ha átigazolási időszak van, akkor, hogy igazolok? Már megtaláltam a Transfer Market-et (vagy ilyesmit) és ott amikor átigazolási időszak volt, lehetett válogatni a csapatok közül. És ha én kinéztem egy játékost, akkor, hogy veszem meg ha van elég pénzem? Enter?
,és nekem ég vabn három mecsem