Új hozzászólás Aktív témák

• elod22
    senior tag

De ha téged megmentett, akkor másokat is meg fog, főleg akik még jól is játszanak. :) S ha hozom a tavalyi formámat, akkor többnyire 1-2. osztályban leszek és ott azért már elég jók az ellenfelek és ők is előszerettel használják őket.
    Tegnapig még én is abban a tévhitben éltem, hogy nem lesz majd öngyilkosság betenni középre egy Vidic-et, meg csatárnál sem lesz olyan meghatározó a pace, de aztán jött egy pali Gervinho-Biabiany-Salah hármassal és nagy bánatomra még jól is játszott. Biabiany a 66-os shooting-jával lőtt egy mesterhármast, oszt csókolom :D
    Én azt szeretném végre megérni, hogy valaki a fórumon azt fogja írni, hogy képzeljétek az előbb vesztésre álltam, aztán becseréltem Xabi Alonso-t és Huntelaart és megnyerték nekem a meccset. :)

bocketb0b: Lehet, hogy jók a statjai a játékban, de a valóságban már nem, egy csatár ha minden tizedik meccsén lő gólt, az egy gyenge csatár, [link] jó lenne ezt átmodellezni a játékra is :U

vegitossj7: A filelist.ro torrent oldal fórumán írta az egyik tag, hogy ez egy bug, ha a másik Alt+F4 -el rage quit-el téged is kidob a főmenübe és megy neked is a DNF :(((

Új hozzászólás Aktív témák