Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• evibly
    senior tag

Én kifejezetten örülök Pelének Xboxon. mert ez egy olyan player, akit soha a büdös életben nem tudtam volna kipróbálni. Ezt adom az EA-nak a sok szarság mellett is...

Ami az újításokat illeti:

én is elég szkeptikus vagyok, de olvastam elég sok tesztelői utalást arra, hogy most tényleg jobb lesz. Persze nehéz leválasztani erről, hogy ki mennyire van megvéve, h ezt mondja.
    Ez a driven pass jól hangzik, és úgy tűnik, hogy nem az elhasználódó gyepszőnyeggel, a kibaszott háló, illetve szögletzászló mozgásával voltak most elfoglalva, hanem tényleg a gameplay-ra mentek rá.

Egyedül attól félek, hogy az intelligens középpályások és védők simán script alapon fognak mozogni, a fejlett AI egyszerűen ostoba lesz, és megint ott vagyunk, hogy úgy érzi az ember, ő nem is nagyon tudja befolyásolni a pályán történteket. Mert most is nagyon sokszor érzem ezt: mintha előre le lenne játszva minden.

Kíváncsi vagyok, főleg azért, mert idén ősszel Xbox One vétel van tervben, szóval jól teszi, ha qrvajó lesz a Fifa 16 :C

Új hozzászólás Aktív témák