- One mobilszolgáltatások
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmw528
tag
Most is volt egy szép meccsem, az első félidő 9:0 a kapura lövés nekem (persze gól nélkül), a játékosaim menni alig tudtak (gondolom az ellenfélé is), a második félidőben kínkeservesen megnyertem a meccset de feljött a gyerek 13:7 lövésre mivel már mozogni sem akart a csapatom, 10x biztos a csatáromra nyomtam a kiugratás gombot, de ő csak álldogált, nézelődött (nem voltak elfáradva), full támadáson. A játék nem akadt semmit, tökéletesen futott, semmi lag (legalábbis akadás nem volt)
A lényeg, nem kell lenézni azt aki úgy néz ki hogy nem tud játszani és kilép mert lehet hogy nála teljesen fos a játék és nem azért lép ki mert meghajol a jobb előtt hanem mert egy rakás szar nála a game.
Teljesen manipulált a játék (vagy béta verzió, abból is a legelső széria), remélem előbb utóbb botrány, lázadás lesz és kénytelenek lesznek jó játékot kiadni végre
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Formula Air Mesh G3 Seasonic 450W
- Bontatlan! Playstation Portal 2 év garancia 2028.04.09-ig számlával!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- AKCIÓ! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest