Hirdetés
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpatrik17
senior tag
Csapat 1 Brazil 5*skill team
Csapat 2 Portugál
Csapat 3 MX leageItt árakat is tudtok nézni, összesen eddig kb szerintem 150-200k közt van a költött pénz.
A Portugal Gold/Silver az alap csapatom, mivel Portugál drukker vagyok. Az ezüst playerek nagyon kemények és kisebb vagyonba kerültek, de meg tudjátok nézni
Paulo Machado vadállat, 86 longshot, 80 körüli passzolás és 4* cselek (10k körül megy, én 550-ért vettem
). Pinto a legjobb ezüst Longshot taker, laza 88 Longshooting, rápöckölsz a lövésre és 30-40-ről lehet gólokat aggatni
. Salvador Agra, nagyon gyors és ügyes cselező, Ilori az egyik legjobb hátvéd, a jobbhátvéd lyonos gyerek pedig a legjobb Ezüst balbekk a játékban. Éder a kedvenc csatárom. Nem részletezem, ezzel a csapattal az 5*-os Arany csapatokat zokszó nélkül el lehet picsázni.Ha nagyon cselezgetni akarok, akkor Brazilok és általában Ronaldinhoval indulok félpályáról és gólvonalig kell vezetni, ziccert se szabad ellőni, a kapust is cselezni kell
Ez a Fun team.A harmadik Mexikói csapat pedig full ezüst, ezekkel is simán lehet arany csapatokat elverni, csak ez még nincs kész, mert nagyon drága már így is. Meg akarom még venni Fidel Martinezt, 5*-os cselező! illetve a másik szélre Aquinot, ő is gyors és agilis 4*-os cselező, aztán kész a legjobb Silver Team.
Kicsit hosszú lett, de ezek a csapataim. A Futhead pedig minden ultimate teamezősnek aranyat ér, csodás adatbázis, tele játékos értékelésekkel és lehet csapatokat készíteni, majd megosztani, lessetek rá!

Új hozzászólás Aktív témák

- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Építő/felújító topik
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ASUS RX 7800 XT 16GB GDDR6 TUF GAMING OC - Fóliás - Eladó!
- GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2 - Gari 2027.07.22. -ig - Eladó!
- G.SKILL Trident Z Neo 2x16GB 3600MHz CL16 Eladó!
- PlayStation 5 (Slim) Digital Edition - 825GB
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Paulo Machado vadállat, 86 longshot, 80 körüli passzolás és 4* cselek (10k körül megy, én 550-ért vettem
). Pinto a legjobb ezüst Longshot taker, laza 88 Longshooting, rápöckölsz a lövésre és 30-40-ről lehet gólokat aggatni