Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
TheReMiXeR
senior tag
EZt most kaptam :
----- Original Message -----
From: Fibernet Helpdesk
To: Fibernet Userek
Sent: Friday, November 17, 2006 6:05 PM
Subject: FiberNet Tájékoztatás
Tisztelt Előfizetőnk!
Szeretnénk felhívni a figyelmét, hogy postafiókja jelentősen túllépte az engedélyezett nagyságot (5MByte).
A közeljövőben a teljes email rendszer átalakításra kerül, amelynek folyamán a szerződéses mennyiséget meghaladó tartalom törlésre kerül.
Kérjük, töltse le és törölje leveleit.
Budapest, 2006, november 17.
Tisztelettel, FiberNet Zrt.
Ezt írtam vissza :
Kedves Helpdesk!
Köszönöm az észrevétel!
Viszont ha már itt tartunk, akkor nekem meg a mai napig nem küldték el a maxi csomaghoz tartozó tárhelyem elérését, habár azt már többször kértem a helyi kirendeltségen.
Mivel ez alapból jár (és én ezt igényeltem is egyszer a szerződés megkötésekor és utólag pár hónapon belül 2x) ezért akár joggal kérhetném az eddig befizetett havi előfizetéseken a jóváírást...
Ez cirka 2005. március 1-től számítva nem 2 Ft lenne!
...és akkor most gondoljuk át, hogy mi is történt!
Üdvözlettel : XY rendesen fizető és immáron 2006. januárjától elégedett (mert előtte egy nagy kalap ''izé'' volt az egész) előfizetőjük!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- Eladó Xiaomi 15T Pro Dual SIM, kártyafüggetlen okostelefon
- Nagyon olcsón! LG Ultrawide Cruved LED 34"VA 4k usb-c PD 65w Gari 2027.04.29-ig Olvass leírást!
- Eladó Onkyo TX-NR7100 házimozi erősítő hibátlan állapot, gyári dobozzal
- Klipsch R-120SW aktív mélynyomó eladó, hibátlan
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
- Lenovo T14 Gen3 Ryzen5 6650U -Refurbished, Garancia!
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest