Új hozzászólás Aktív témák

• Geli
    senior tag

jééé,ilyen topic is van :C :D
    nah,akkor egy gyors összefoglaló....magyar király volt, amikor megláttam az érvelést,már nem is néztem tovább, a papirustekercsektől kezdve a kodexeken át a bitsűrűségig mindent irtam :DDD ;] azért meg volt szabva rendesen h ajánlatos a konyvet védeni, ha jót akarsz magadnak,azért adtam egy kis fricskát neki ;] a szovegértés az felemás volt, sztem volt mar jobb szoveg is, öszességében tetszett a magyar, olyan 70-75%körül lehet,attól függ hogy agárdon milyen idő lesz, tanarnőmnek ott van nyaralőja és oda megy javitani :DDD
    matek rövid része kbebaxottnehéz volt :(( egyik rövid se volt ilyen nehez sztem...14pontot vesztettem a 30ból :( a hosszu viszont lightos volt, 8pontot buktam, de ezzel pont lecsusztam az ötösről :(( ''töri-érettségi'' az meg egyszerűen vicc volt....köze nem volt a történelemhez, társadalomismeret órán talán elment volna....vallás, ideologia,meg választások,eszméletlen...1848ból sikerült kihagyniuk a forradalmat-és szabadságharcot, 2.világháborúból meg a háborút...ki a tököm állitotta ezt össze? :U 60%talán megvan.

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák