Új hozzászólás Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Na. Még nincs semmi, mert most vizsgáztam, és amíg várom az eredményt, addig írok.
Havernál a Getdata látja, a mentés korrektül lehetséges. Otthon még nem volt időm foglalkozni vele.
Próbálom majd a biossal, de nem tud valaki olyat ami visszaállítja az elqrt NTFS partíciós táblát? -
bandiras2
senior tag
A Getdataback felismerte a partíciókat, de a linux nem tudott vele mit kezdeni. Jól jumpereltem vissza. Most fut a getdata, aztán megnézem biosban
-
blackmoto
senior tag
Nem irigyellek.
Esetleg próbáld meg linuxból. Nekem két hete tűnt el a legfontosabb partícióm, és az uhuval gond nélkül le tudtam róla szedni mindent. A win még csak nem is látta. Az is igaz, hogy nekem csak 25 gigáról volt szó.
Persze biztos lesz, aki mond vmi sokkal okosabbat.Drukkolok.
-
bandiras2
senior tag
Átvittem a haveromhoz a 200Gb Seagate wiinyómat, és sikeresen félrejumperelte 32 Gb cap limitre. Ezután a win természetesen olvashatatlannak érzékelte. Visszajumpereltük, indítjuk, ámde továbbra is 32 Gb Raw, a 3 NTFS partíció helyett. HDD led megállás nélkül villódzik. Még küzdünk, de ötleteket kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest