Új hozzászólás Aktív témák
-
batyus086
csendes tag
Ulozto 50GB ingyenes tárhelye sajnos lecsökkent 25GB-ra. Nemrég kaptam az emailt, hogy a fájljaim egy része a kukába került és 30 napom van, hogy onnan letöltsem őket, vagy előfizessek és akkor maradnak a fájljaim... Ez így mennyire korrekt?
-
batyus086
csendes tag
válasz
WhiteWalker #6337 üzenetére
Van saját Appjuk is, próbáld ki:
https://ulozto.net/disk/desktop
https://uloz.to/androidapp
-
batyus086
csendes tag
Sziasztok!
Az Ulozto.net szolgáltató mennyire lehet megbízható? Elvileg 10TB-ot biztosít havi 6 euróért, de vannak nagyobb csomagok is pl. 50TB havi 15 euróért, 100TB havi 30-ért,stb. -
batyus086
csendes tag
Sziasztok!
Nekem 1,4 TB adat tárolására lenne szükségem valamilyen olcsó felhő alapú megoldásra. A 2 terrás vinyóm sajnos kezd behalni, ezért valahová el kellene mentenem ezeket az adatokat. Azért preferálnám a felhőt, mert úgy bárhonnan eltudnám érni ezeket az adatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Léghűtés topik
- Kerékpársportok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest