- Telekom mobilszolgáltatások
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrielle654
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Pcloud - ot használok már két éve ( 500 Gb ) és hamarosan esedékes fizetnem az éves díjat. Eddig nem volt gond, ők vonták le a kártyámról. Viszont pár hónapja lejárt a kártyám és kaptam egy újat. Természetesen a kártyaszám is változott. Jeleznem kell ezt a tárhely felé? Idegesít, hogy így nem tudják levonni az összeget. Előre is köszi!
-
Gabrielle654
csendes tag
válasz
Ereshkigal #4855 üzenetére
Köszönöm! Biztos, ami biztos, már azon a napon kifizetem, mikor lejár. Szeretem ezt a tárhelyet!
Lehet egyszer váltok Lifetime - ra, de most csak ennyim van rá. Azért is nem tudtam mikor kell fizetni, mert most jár le először az egy évem még. -
Gabrielle654
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Januárban fizettem elő egy évre a Pcloud - ra. Nagyon szeretem és sok adatomat feltöltöttem már. Mivel nem szeretném, hogy ezek törlődjenek és hamarosan lejár az egy év, szeretném meghosszabbítani.
Meg kell - e várnom pontosan az egy évet vagy már hamarabb is fizethetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- iPhone-t használók OFF topikja
- Próba
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone X 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest