- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Kár, pedig ha csatlakozik az új kliens, kiírja a windowsos nevét. Azt hittem ez alapján működhet...
Amit írsz azt már eljátszottok, de hiába van nekem 50 giga tárhelyem ha megosztom a saját mappámat amibe behívom a többieket, attól függetlenül náluk a 2GB-nál már tele van a fiók. Hiába van az enyémen az adat amit csak megosztottam. -
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Van egy 50 gigás dropbox accountom (telefonhoz kaptam) amit több gépről is használunk. Szóval mindenki az én accountommal van belépve. Ezért ha valaki feltölt vagy módosít valamit, akkor az events menüpont alatt mindig azt látom, hogy "you edited the file..". Így nehéz követni, hogy ki követte el a módosítást. Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy a Computer name-et írja ki?
Köszi
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Van egy 50 gigás dropbox accountom (telefonhoz kaptam) amit több gépről is haszálunk. Szóval mindenki az én accountommal van belépve. Ezért ha valaki feltölt vagy módosít valamit, akkor az events menüpont alatt mindig azt látom, hogy "you edited the file..". Így nehéz követni, hogy ki követte el a módosítást. Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy a Computer name-et írja ki?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128GB Ultramarine -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3097, 100% Akkumulátor
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest