- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Kár, pedig ha csatlakozik az új kliens, kiírja a windowsos nevét. Azt hittem ez alapján működhet...
Amit írsz azt már eljátszottok, de hiába van nekem 50 giga tárhelyem ha megosztom a saját mappámat amibe behívom a többieket, attól függetlenül náluk a 2GB-nál már tele van a fiók. Hiába van az enyémen az adat amit csak megosztottam. -
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Van egy 50 gigás dropbox accountom (telefonhoz kaptam) amit több gépről is használunk. Szóval mindenki az én accountommal van belépve. Ezért ha valaki feltölt vagy módosít valamit, akkor az events menüpont alatt mindig azt látom, hogy "you edited the file..". Így nehéz követni, hogy ki követte el a módosítást. Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy a Computer name-et írja ki?
Köszi
-
ToxLee
őstag
Sziasztok!
Van egy 50 gigás dropbox accountom (telefonhoz kaptam) amit több gépről is haszálunk. Szóval mindenki az én accountommal van belépve. Ezért ha valaki feltölt vagy módosít valamit, akkor az events menüpont alatt mindig azt látom, hogy "you edited the file..". Így nehéz követni, hogy ki követte el a módosítást. Azt nem lehet valahogy beállítani, hogy a Computer name-et írja ki?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest