- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
borges7
aktív tag
LIMITED TIME OFFERMerry Christmas from MEGA
Save 50% with our holiday special! Get 8 TB of storage, MEGA Pass, and MEGA VPN for HUF 3,424.84 per month, when you sign up for a 1 year Pro II plan. [link]
-
borges7
aktív tag
Koofr-nál is van Black Friday akció, 55% off minden 100 GB és afölötti csomagra, december 2-ig [link]
Én ezt használom, elég jó, és megbízható
-
borges7
aktív tag
-
borges7
aktív tag
válasz
Fecogame #6329 üzenetére
Köszi!
Megnéztem most, egy 19 GB file kb. egy óra alatt jött le az Icedrive-ról, és fél óra alatt tudtam feltölteni MEGA-ra. Viszont ha itt lejár majd az egy év, utána nyilván jóval drágább lesz, és én hosszútávú megoldást szeretnék inkább, ezért a Koofr lifetime-ban gondolkodom inkább. -
borges7
aktív tag
MEGA küldött egy akciós ajánlatot:
"Get 1 year of Pro I plan, with 2 TB of cloud storage, for only HUF 9,764, instead of HUF 39,058 (75% discount)."
Ami tényleg megérős lenne, annyi gondom van vele, hogy most Icedrive-on vagyok(1 TB, havi fizetés), és ugye onnan először le kéne töltenem az összes fájlt(kb. 500 GB), aztán feltölteni a MEGA-ra, ami elég macerás, meg sok idő lenne, bár nem tudom, mennyi a feltöltési sebesség náluk?
Utána már csak néha-néha töltenék fel egyébként.Valakinek van tapasztalata a MEGA-val? és már nagyon régen használtam.
-
borges7
aktív tag
Wow, tegnap visszautalták! Azt hittem nem fogom megkapni, mivel töröltem azt a Skrill kártyát, amivel befizettem, és mégis ott van annak a kártyának az utolsó négy számjegye
a tranzakciónál, érdekes! -
borges7
aktív tag
Nyitottam egy chatet, ahol leírtam mi történt, mire azt válaszolták, hogy a nyilvántartásuk szerint nincs is ilyen fiók!
"As per our records, there is no IDrive account associated with above email address"Erre megkérdeztem, akkor hogy vonhattak le 30 dollárt? Akkor kérte, hogy küldjek egy képernyőképet a tranzakcióról, amit meg is tettem.
Végül azt mondta, hogy létrehoz egy ticketet ezügyben, és továbbítja a számlázási csoportnak, akik mihamarabb megkeresnek majd ezzel kapcsolatban email-ben.
Másnap meg is jött az email erről, hogy meg fogják vizsgálni, most erre várok.Addig is a virtuális Skrill kártyámat megszüntettem, nehogy újra levonjanak róla.
-
borges7
aktív tag
Huh, jól kibasztam magammal, valamikor beregisztráltam erre az IDrive-ra, hogy kipróbálom ingyenesen, de aztán nem használtam, és úgy látszik elfelejtettem lemondani,
mert most látom, hogy márc. 6-án levontak 30 dollárt, azt a kártyát most gyorsan letiltottam, és ráadásul belépni se tudok abba a fiókba, mert érvénytelen email vagy jelszót ír ki, pedig az biztos, hogy jó, mert jelszókezelőbe van mentve. Forgot password?-ot megpróbáltam, nem küld semmit az email-címre...Mit csináljak?
-
borges7
aktív tag
Get 2TB cloud storage from pCloud + 2TB of download link traffic for just $29.99 per year. No file size limit - 30 days of trash history. [link]
-
borges7
aktív tag
Ha valaki lát egy jó lifetime deal-t, az dobja már be ide, nekem elég lenne 1 TB
egy megbízható szolgáltatótól. -
borges7
aktív tag
Sziasztok, használ(vett) már valaki közületek ilyen tárhelyet "lifetime" megrendeléssel?
Kipróbáltam a pCloud-ot, és az IceDrive-ot is, feltölteni a kb. 300 GB-os zenegyűjteményem a PC-ről, mindegyik nagyon jó, de most szemezek a Koofr 1 TB lifetime-előfizetéssel, ami kb. 56 ezer Ft lenne akciósan(94% off). Ehhez is van mobil app, össze lehet kötni a Drive/Dropbox/OneDrive tárhelyekkel, kipróbáltam az ingyenest, és nagyon jónak tűnik. Ráadásul európai(szlovén), és ahogy olvastam nagyon megbízható.
Jelenleg IceDrive előfizetésem van, ami 5$/hó, 1 TB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest